Bad-i - Pią 05 Cze, 2009 a co z tymi smsami ktorych tekst podawali, czy nie bylo nic wiecej ??M - Pią 05 Cze, 2009 dla mnie lipą jest to ze samolot zniknął z radarów i nastala 24h cisza i nie wiadomo o co chodzi. Przeciez nie zyjemy juz w czasach gdy mozna bylo wyslac S-O-S i czekac na ratunek. Są radary, jest wszedzie elektronika, wiadomo wszystko o wszystkim a oni nie wiedzą co sie stało z samolotem.
A juz napewno wiedzą ze nie da sie znaleźć czarnych skrzynek!Bad-i - Pią 05 Cze, 2009 myslalem ze czarna skrzynke to nawet z dupy starej wyciagnaBarejka - Pią 05 Cze, 2009
Bad-i napisał/a:
myslalem ze czarna skrzynke to nawet z dupy starej wyciagna
ja tez zawsze myslaem ze skoro czarna skrzynka, wszystko sie tam rejestruje i jest najwazniejsza to ze moga ja jakimis gps-ami znalesc,a tu dupa, zeby w 21 wieku czarnej skrzynki szukac normalnie jak kluczyka od samochodu w trawie, paranoja, czarna skrzynka powinna przeciez caly czas cos wysylac Anonymous - Pią 05 Cze, 2009 W poszukiwaniach szczątków maszyny na obszarze 6 tys. km kwadratowych uczestniczyło prawie 150 osób. Bad-i - Pią 05 Cze, 2009 ciekawe czy maja psy wodnesaxorulez - Pią 05 Cze, 2009 Dobre jest to że ropę potrafią znaleść 6 tyś metrów pod wodą i jeszcze kilka set metrów pod dnem oceanu, a z samolotem będa mieli problemBad-i - Pią 05 Cze, 2009 smutne to wszystko, szkoda ze nikt nie potrafi powiedziec co sie stalo. Przeciez te rodziny nadal maja nadzieje.kubas - Pią 05 Cze, 2009 wielu robinsonow cruzoe moze teraz byc albo jeden wielki lost...Anonymous - Pią 05 Cze, 2009 ja nie kumam ze nie moze ich znalesc jeden facet z dobrym google earthem. skoro byl sygnal to od razu powinni spojrzec na to z goryKonradMK - Pią 05 Cze, 2009 Coś tu śmierdzi. Zaraz się okaże że tego samolotu w ogóle nie było a każdy kto będzie się interesował zginie w niewyjaśnionych okolicznościach. Przecież nie wyparował? A może jednak?Vlodarsky - Pią 05 Cze, 2009
KonradMK napisał/a:
Coś tu śmierdzi. Zaraz się okaże że tego samolotu w ogóle nie było a każdy kto będzie się interesował zginie w niewyjaśnionych okolicznościach. Przecież nie wyparował? A może jednak?
ja czuje, że ktoś mnie śledzi.. Panowie ja do tego tematu już nie zaglądam ! nie obchodzi mnie ! jak mam zginąć przez swoją ciekawość to ja wolę żyć.KonradMK - Pią 05 Cze, 2009
Vlodarsky napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Coś tu śmierdzi. Zaraz się okaże że tego samolotu w ogóle nie było a każdy kto będzie się interesował zginie w niewyjaśnionych okolicznościach. Przecież nie wyparował? A może jednak?
ja czuje, że ktoś mnie śledzi.. Panowie ja do tego tematu już nie zaglądam ! nie obchodzi mnie ! jak mam zginąć przez swoją ciekawość to ja wolę żyć.
saxorulez - Pią 05 Cze, 2009 przyznam że trochę nie rozumiem waszych postów.. zgineło 228 osób a wy sobie robicie z tego jaja - chcieli byście czekać na lotnisku na brata który leciał tym samolotem? chyba wam tak do śmeichu by nie było jak jest terazKonradMK - Pią 05 Cze, 2009 bynajmniej nie śmieję się z wypadku tylko z komentarza Marka. Rozumiem że tu się nie wolno śmiać ale w wątku, który leży 2 rekordy niżej w bazie MySQL na której chodzi to forum już można? Przecież nie ogłosimy żałoby forumowej?