To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - BMW Z3 - M Roadster

Gaydek - Pią 22 Maj, 2009

206 Gti napisał/a:
Gaydek napisał/a:
206 Gti napisał/a:
Po 30 czerwca jade do Bielska oglądać takie czarne Z3 - M

Chyba nie to http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8564754 , co?

To. Wiesz coś o tym aucie?

PiTT już chyba wszystko napisał.

FreeMan - Pią 22 Maj, 2009

zgadzam sie z PiTTem

wszystkie miejsca zaznaczona dosc mocno roznia sie po obu stronach. Strzalka pokazuje miejsce gdzie chyba przeswituje nawierzchnia. Czy to mozliwe zeby w tykim BMW nie zalozyli nadkoli albo plytu nawet plastikowej pod silnikiem ?

tyl ewidentenie wskazuje na jakas przygode.

Generalnie cale spasowanie samochodu wyglada tak jakby z prawej strony mial przygode moze lekki bananik...

tak nie wyglada tapicerka po 69tys w bmw.... w mojej lagunie przy 90,tys praktycznie identyczne siedzenia wygladaja milion razy lepiej, a to tylko renault.

Gaydek - Pią 22 Maj, 2009

FreeMan napisał/a:
tak nie wyglada tapicerka po 69tys w bmw

Potwierdzam.

nox - Pią 22 Maj, 2009

Tylko weź pod uwage wiek tego auta wystarczy że ktoś o tą skórę nie dbał , jak ona straci wilgoć to takie przetarcia mogą się wyrobić w 10 tyś .

Co do przebiegu pomijam jaki on w tym przypadku ale w BMW były bawet w 3 miejscach zapisywany stan licznika i wszystkie da sie przekręcić.

206 Gti - Sob 23 Maj, 2009

Bardzo Dziękuje Chłopaki - poprosiłem Maciusiowego o przysługę !
MoRToN - Sob 23 Maj, 2009

nox napisał/a:
Tylko weź pod uwage wiek tego auta wystarczy że ktoś o tą skórę nie dbał , jak ona straci wilgoć to takie przetarcia mogą się wyrobić w 10 tyś .

Co do przebiegu pomijam jaki on w tym przypadku ale w BMW były bawet w 3 miejscach zapisywany stan licznika i wszystkie da sie przekręcić.

Dodatkowo częste wsiadanie/wysiadanie co 5 km i gotowe.

PiTT - Sob 23 Maj, 2009

kurde, Adam, w przypadku takiej kozak fury ja bym wolał poszukać kilka miesięcy niż kupić kupsko
najszybciej bym chyba wybrał coś z cieplejszych krajów, może hiszpania albo włochy (mimo to jak oni szanują auta)
no i oczywiście są jeszcze niemcy gdzie można kupić od miłośnika marki :) lub szwajcaria bo tam gruba kasa płynie, więc też inne traktowanie aut
to tyle w temacie - tą sztukę bym zdecydowanie odpuścił, no i nie jest tania, można chyba już kupić coś innego ciekawego
a może M3 e36 - była kiedyś taka w stanie kolekcjonerskim, to też piękne auto

co prawda to nie ta sztuka, ale też fajna
http://www.allegro.pl/ite...an_idealny.html

ps. bmw rządzi :) na serio, golf fajny, ale ni kuta nie umywa sie do bmw - podejrzewam że z audi jest podobnie
kolejne auto to na 99% bmw - te auta są rewelacyjne i nie ma co porównywać
aha, żeby nie było że golfa już sprzedję... nie nie sprzedaję, jest mega kozak git, ale bmw jest dużo lepiej dopracowane

budzik - Sob 23 Maj, 2009

PiTT napisał/a:
co prawda to nie ta sztuka, ale też fajna
http://www.allegro.pl/ite...an_idealny.html

Ta sztuka to niezły wałek, juz od wielu miesięcy się sprzedaje.Na Mforum jest o niej więcej

Anonymous - Sob 23 Maj, 2009

E36 - ja Was proszę xD żeby miała i 400KM i tak będzie się jednoznacznie kojarzyć...
k-mart - Sob 23 Maj, 2009

FreeMan napisał/a:
w mojej lagunie przy 90,tys praktycznie identyczne siedzenia wygladaja milion razy lepiej, a to tylko renault.

Strasznie bluznisz, strasznie :D

Michał - Sob 23 Maj, 2009

E36 w M3 to jest samochód moich marzeń
Anonymous - Sob 23 Maj, 2009

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kolejny :wall:
k-mart - Sob 23 Maj, 2009

mi bardziej pasi opel senator, jesli juz w tych rejnonach sie poruszamy
MoRToN - Sob 23 Maj, 2009

trafić utrzymana m3 e36... napawde kozak auto.
Gaydek - Sob 23 Maj, 2009

Żeby jeszcze była czterodrzwiowa :jupi: .