PiTT już chyba wszystko napisał.FreeMan - Pią 22 Maj, 2009 zgadzam sie z PiTTem
wszystkie miejsca zaznaczona dosc mocno roznia sie po obu stronach. Strzalka pokazuje miejsce gdzie chyba przeswituje nawierzchnia. Czy to mozliwe zeby w tykim BMW nie zalozyli nadkoli albo plytu nawet plastikowej pod silnikiem ?
tyl ewidentenie wskazuje na jakas przygode.
Generalnie cale spasowanie samochodu wyglada tak jakby z prawej strony mial przygode moze lekki bananik...
tak nie wyglada tapicerka po 69tys w bmw.... w mojej lagunie przy 90,tys praktycznie identyczne siedzenia wygladaja milion razy lepiej, a to tylko renault.Gaydek - Pią 22 Maj, 2009
FreeMan napisał/a:
tak nie wyglada tapicerka po 69tys w bmw
Potwierdzam.nox - Pią 22 Maj, 2009 Tylko weź pod uwage wiek tego auta wystarczy że ktoś o tą skórę nie dbał , jak ona straci wilgoć to takie przetarcia mogą się wyrobić w 10 tyś .
Co do przebiegu pomijam jaki on w tym przypadku ale w BMW były bawet w 3 miejscach zapisywany stan licznika i wszystkie da sie przekręcić.206 Gti - Sob 23 Maj, 2009 Bardzo Dziękuje Chłopaki - poprosiłem Maciusiowego o przysługę !MoRToN - Sob 23 Maj, 2009
nox napisał/a:
Tylko weź pod uwage wiek tego auta wystarczy że ktoś o tą skórę nie dbał , jak ona straci wilgoć to takie przetarcia mogą się wyrobić w 10 tyś .
Co do przebiegu pomijam jaki on w tym przypadku ale w BMW były bawet w 3 miejscach zapisywany stan licznika i wszystkie da sie przekręcić.
Dodatkowo częste wsiadanie/wysiadanie co 5 km i gotowe.PiTT - Sob 23 Maj, 2009 kurde, Adam, w przypadku takiej kozak fury ja bym wolał poszukać kilka miesięcy niż kupić kupsko
najszybciej bym chyba wybrał coś z cieplejszych krajów, może hiszpania albo włochy (mimo to jak oni szanują auta)
no i oczywiście są jeszcze niemcy gdzie można kupić od miłośnika marki lub szwajcaria bo tam gruba kasa płynie, więc też inne traktowanie aut
to tyle w temacie - tą sztukę bym zdecydowanie odpuścił, no i nie jest tania, można chyba już kupić coś innego ciekawego
a może M3 e36 - była kiedyś taka w stanie kolekcjonerskim, to też piękne auto
ps. bmw rządzi na serio, golf fajny, ale ni kuta nie umywa sie do bmw - podejrzewam że z audi jest podobnie
kolejne auto to na 99% bmw - te auta są rewelacyjne i nie ma co porównywać
aha, żeby nie było że golfa już sprzedję... nie nie sprzedaję, jest mega kozak git, ale bmw jest dużo lepiej dopracowanebudzik - Sob 23 Maj, 2009
Ta sztuka to niezły wałek, juz od wielu miesięcy się sprzedaje.Na Mforum jest o niej więcejAnonymous - Sob 23 Maj, 2009 E36 - ja Was proszę żeby miała i 400KM i tak będzie się jednoznacznie kojarzyć...k-mart - Sob 23 Maj, 2009
FreeMan napisał/a:
w mojej lagunie przy 90,tys praktycznie identyczne siedzenia wygladaja milion razy lepiej, a to tylko renault.
Strasznie bluznisz, strasznie Michał - Sob 23 Maj, 2009 E36 w M3 to jest samochód moich marzeńAnonymous - Sob 23 Maj, 2009 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kolejny k-mart - Sob 23 Maj, 2009 mi bardziej pasi opel senator, jesli juz w tych rejnonach sie poruszamyMoRToN - Sob 23 Maj, 2009 trafić utrzymana m3 e36... napawde kozak auto.Gaydek - Sob 23 Maj, 2009 Żeby jeszcze była czterodrzwiowa .