To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Mors VS Corvetta C6 2008 VS STI 2009

rasta - Pon 06 Kwi, 2009

nox, no właśnie rolowany to moja mocna strona :)

Wczoraj poległo E92 335i, ale przyznam się byłem zaskoczony tym jak to się zbiera, przewaga minimalna zarówno z miejsca jak i rolowanego.

Poległ też i to sromotnie zielony Charger R/T. Ścigał się z Camaro, a ja stałem za nim. Jak odskoczył Camaro, to wbiłem się na jego pas i przeleciałem sobie obok Chargera :)

Trafiłam też na godnego rywala Civic, taki kanciak z silnikiem od Integry 240 kucy i 830 kg wagi. Z rolki do ponad 20 zł idziemy łeb w łeb, z miejsca mi odskoczył, jednak R888 robi swoje na pokładzie. Ale wszystko zostało w rodzinie bo Cif z Promotora (Olafa pewnie niektórzy znają). Przewiózł mnie tym, niezła szlfierka kątowa, kręci się do 10300 obr. Skubany przekręcał obrotomierz, bo miał skalę do 8 tyś. ale wskazówka szła dalej pokonując pełne 360 stopni hehe. Olaf mówił, że pojechał z miejsca EVO X, RS4, E92 335i też poległo, a z RS6 idzie równo Shock

nox - Pon 06 Kwi, 2009

bart napisał/a:
nox wie, sam "testował" :]

no ba... ;D

Kamilbike - Pon 06 Kwi, 2009

Rasta kurde nie masz telefonu zeby dac znac ze jestes na C ?:>
kubas - Pon 06 Kwi, 2009

Kamilbike napisał/a:

rasta mieszka na C :D

rasta - Pon 06 Kwi, 2009

Kamilbike napisał/a:

No mam sorki, taki spontan wyszedł. :) Next time będę pamiętał!

kubas napisał/a:
rasta mieszka na C :D

Obok :P

Sft, też zaliczył niezłe kille shock

nox - Pon 06 Kwi, 2009

zdrowe e39 m5 jest szybsze z startu od 335i z rolowanego podobnie jeżeli ktoś ogarnia auto to hmmm jestem ciekaw wyniku mors vs e39 m5
Stf - Pon 06 Kwi, 2009

rasta napisał/a:
Poległ też i to sromotnie zielony Charger R/T.

od golfizny z miejsca też dostał z półtorej długości...tak więc jest to mocno ospała krowa :P Poza tym podobnie poległo infinity g35 i tigra 1.4T.

mi - Pon 06 Kwi, 2009

Stf napisał/a:
od golfizny z miejsca też dostał z półtorej długości...

do jakiej prędkości?

Stf - Pon 06 Kwi, 2009

z miejsca. z tym że jestem na 18" 225 r888, co na starcie daje mi przewagę, ale powyżej 100km/h toczyć się nie chcą :/
mi - Pon 06 Kwi, 2009

a jak później?
Stf - Pon 06 Kwi, 2009

do 100 - z 2-2,5 dla mnie. powyżej 100 zaczyna odrabiać. ale do końca mojej 3 - czyli ok. 1,6pln wynik jak powyżej. generalnie powyżej 1,3 golf nie jedzie :/
Stf - Pon 06 Kwi, 2009

kolesie z Chargera mieli kamerkę - kręcili każdy wyścig - moze gdzieś na YT już jest.
pP - Pon 06 Kwi, 2009

Stf napisał/a:
moze gdzieś na YT już jest.

kręcii tylko te jak wygrali! ;p

Kamilbike - Pon 06 Kwi, 2009

no to musialo ich byc malo :] Mnie ten charger meczyl jakis czas temu jak z Majka jechalem (focusem ), czekalem tylko zebysmy na jakis krety kawalek wjechali, ale po paru sekundachsiedzenia w dupie pojechali gdzies sobie
Bad-i - Pon 06 Kwi, 2009

rasta napisał/a:

Trafiłam też na godnego rywala Civic, taki kanciak z silnikiem od Integry 240 kucy i 830 kg wagi. Z rolki do ponad 20 zł idziemy łeb w łeb, z miejsca mi odskoczył, jednak R888 robi swoje na pokładzie.

wlasnie ten civ byl u Tedego na TVN Turbo, jezdzli rozete. Wynik 1.25.XX i powiedzieli ze to najlepsza oska z wszystkich. HMMM a to dziwne bo Stf zrobil 1.20 a z tego co pamietam byl jeszcze ktos szybszy chyba o sekunde o_O