Szczepanek - Pon 23 Mar, 2009 Kilka znajomych aut widać, fajno!
Hehe, wiadomo, puszczanie szybszych jest irytujące czasem. Nie autko robi czas,
a kierowca, więc czas EVO X 2:22 hmm.. cienko
Przynajmniej nie było problemów z kostkami czasowymi, jak to bywa na organizacji sr.pl Gaydek - Pon 23 Mar, 2009
rasta napisał/a:
A jak ogólnie oceniasz całą imprezę, organizację kochane przez wszystkich SSS
Średnio.
+++ fajnie, że w ogóle coś takiego jest (wiadomo, można się czegoś nauczyć)
+ profi pomiar czasu
+ fajne towarzystwo (nawet było z kim pogadać, pomimo tego, że nikogo tam nie znałem)
+/- chwilami był tłok na torze
- brak jako takiej odprawy dla wszystkich ("odprawa" indywidualna przy rejestracji, odbieraniu kostki i pomiarze głośności wydechu)
- toalety nieczynne a korzystać trzeba było
- koszty (500 zł od auto+kierowca, rabat przy dwóch kierowcach w jednym autku)
- brak naklejek, z którymi po imprezie można by polansować się na mieście Szczepanek - Pon 23 Mar, 2009 A budka z kebabem była otwarta? Bo bez tego to nie ma imprezy!
P.S. Fajna czerwień, już mi się podoba michool_vt - Pon 23 Mar, 2009 super wypad!
w deszczu tez bym jechał zachowawczo, zwłaszcza nie swoim autem rasta - Pon 23 Mar, 2009 Też miałem okazję napinać >160 km/h na Poznaniu w ulewie mając przed/za sobą inne samochody - jest srogo Gaydek - Pon 23 Mar, 2009 Budka z kebabem i innymi specjałami otwarta, naturalnie. Ceny przystępne.
Stf - Pon 23 Mar, 2009 nie no jak ktoś alfą 156 zrobił 2:14 to to musiał być potencjał na zejście poniżej 2:10...
aaa sorry to trochę inna alfa - właśnie zobaczyłem foto...Anonymous - Pon 23 Mar, 2009 pucharową AlfąStf - Pon 23 Mar, 2009 no tak - właśnie zobaczyłem. ok. obstawiam że 2:15 na mokrym jest spokojnie do zrobienia... jeśli s4 zrobiło 2:12...Gaydek - Pon 23 Mar, 2009 Zdecydowanie tak.Stf - Pon 23 Mar, 2009 mam pytanie. czy wiadomo na jakich gumkach jechało to evo które wygrało ?Anonymous - Pon 23 Mar, 2009 STF-kto i czym te 2.15 ??
widze ze Krzysiek Spyra w M3 CSL zrobil 2.09 wiec musialo ciezko byc,bo gosc sciga sie Megane Trophy w WSMPrasta - Pon 23 Mar, 2009
rabarbar napisał/a:
STF-kto i czym te 2.15 ??
Focusem
Jakiś kolo w Foce ST, która nie jedzie i jest ciężką krową zrobił 2:15 Stf - Pon 23 Mar, 2009 w foce St, 147, imprezą gt i ctr'em.