HH.ORG na Torze - II edycja ExoticCars.pl Track Day - 18 kwietnia 2009, Ułęż
Dariano - Śro 18 Lut, 2009 Jaja, towarzystwo wzajemnej adoracji.
Najbardziej śmieszne jest to że ludzie maja mocne fury nie potrafią nimi jeździć i nie mogą się z tym pogodzić to dopiero żenada kurwa jego mac!Anonymous - Pią 20 Lut, 2009
kubas napisał/a:
ja bym tam wyslal delegacje hh.org
k-mart
kondziu
chrzanek
i Badiego z nartami M - Pią 20 Lut, 2009 Ja myśle ze Michał kwalifikuje się bez pytania Anonymous - Pią 20 Lut, 2009
eM napisał/a:
Ja myśle ze Michał kwalifikuje się bez pytania
ale tylko bez dachu i w koszulce na ramiączka oraz słomianym kapeluszu bo inaczej nie jest EgzotycznypP - Pią 20 Lut, 2009 i drink z parasolką.. Anonymous - Pią 20 Lut, 2009 to już bedzie należało do naszych obowiązków Michał - Pią 20 Lut, 2009 Dziekuje dziekuje . Moje zasługi dzwonnika jednak zostały zauważone Misiek_lbn - Pią 20 Lut, 2009 tak btw, podobno to impreza zamknięta dla widzów...wasq - Pią 20 Lut, 2009 zeby sie widzowie nie slinili na exotic cars
oraz zeby jzu impreza byla maximum exotic nie bedzie widzow bedzie taki exotic klimat jak na bezludnej wyspie k-mart - Pią 20 Lut, 2009 zalogowalem sie na tym forum, ale nie pasi mi, nie wiem o czym by tam pisac.martin.h - Pią 20 Lut, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
tak btw, podobno to impreza zamknięta dla widzów...
Przynajmniej nikt nie będzie się z nich śmiać jak kaleczą jazdę.Gaydek - Pią 20 Lut, 2009
k-mart napisał/a:
zalogowalem sie na tym forum, ale nie pasi mi, nie wiem o czym by tam pisac.
ade - Sob 21 Lut, 2009 a mi sie wydaje, ze najbardziej exotic track day by byl jakby autra przyjechaly ale nie jezdzily tylko staly:d?? wsumie skora sa exotic to wiadomo, ze piekielnie szybkie, wiec po co je meczyc i jezdzic:D no i exotic na skale swiatowa by sie stworzyl:D wlasnie i pucharek dla kazdego uczestnika:D potem bedzie mozna w biurze postawic:DStf - Pią 13 Mar, 2009 napisał do mnie ten człowieczek z Exotic, że wszyscy którzy byli od nas na 1 track day mają zagwarantowany wstęp. heh pewnie mają "pełną" listę już... pP - Pią 13 Mar, 2009 niech spadają