To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - KIA Soul - Konkurs Hulaj Dusza

mi - Wto 10 Mar, 2009

JIMEK napisał/a:
ja pierodle przejrzalem te prace to ziom w ogole masz to auto

odniosłem dokładnie takie samo wrażenie!

(a jak już będziesz miał - możemy pogadać o jakiejś promo cenie, bo może bym odkupił ;) )

Michał - Wto 10 Mar, 2009

tak sobie oglądałem wczoraj i dla mnie załamka. Ok, czy dymek miał ładniejsze czy nie, kwestia gustu. Moim zdaniem tak. Tylko widać że dymka było zrobione profesjonalnie po prostu ...
The Mc - Wto 10 Mar, 2009

wlasnie dzis na poczie odebralem paczke od KIA a w niej: zegarek casio, mala latarke, scyzoryk, kubek podgrzewany do samochodu, dlugopis parkera i kalendarz :rotfl:

Michał napisał/a:
tak sobie oglądałem wczoraj i dla mnie załamka. Ok, czy dymek miał ładniejsze czy nie, kwestia gustu. Moim zdaniem tak. Tylko widać że dymka było zrobione profesjonalnie po prostu ...

Na tym polega problem, ze sa fajne projekty tylko sa bardzo zle podane. Ja poprostu wykorzystalem fakty ze mam wszystkie potrzebne narzedzia

Janusz - Wto 10 Mar, 2009

The Mc napisał/a:
wlasnie dzis na poczie odebralem paczke od KIA a w niej: zegarek casio, mala latarke, scyzoryk, kubek podgrzewany do samochodu, dlugopis parkera i kalendarz :rotfl:

ja biorę scyzoryk ;D

Michał - Wto 10 Mar, 2009

jak biere kazia !!
Anonymous - Wto 10 Mar, 2009

The Mc napisał/a:
probuja cie splawic?

nie no kazdy zwyciesca tygodnia dostaje - to bylo za pierwszy tydzien, ciekawe czy teraz tez przysla :>
DeeS - Wto 10 Mar, 2009

ch.uj biore latarke !
Bart - Wto 10 Mar, 2009

pula nagród się widzę wyczerpuje, więc mój wybór to podgrzewany kubek :]
FreeMan - Wto 10 Mar, 2009

kto pozno przychodzi ten sam sobie szkodzi.... nic juz dla mie nie zostalo...
Anonymous - Wto 10 Mar, 2009

spoko free podjedziemy po koszu zajebiemy mu wszystko a chlopaki dalej beda sie brandzlowac w internecie :ok:
PieQt - Wto 10 Mar, 2009

to ja latarkę z nagrody za następny tydzień :D
The Mc - Śro 11 Mar, 2009

Dzis listonosz zostawil mi awizo i wyglada na to ze to druga przysylka od Kia.
Freeman tobie napewno sie nalezy wiec masz pierwszy wybor.
A do wyboru: Casio ( neistety , juz zamówiony przez majka, wlasnie był u mnie i odebrał ) , Dlugopis Parker, latarke (jezeli PieQt ci odda:), kalendarz
(sory ale scyzoryk jest mi potrzebny a kubek dla mojej dziewczyny)

nox - Śro 11 Mar, 2009

:rotfl: