Michał - Czw 08 Sty, 2009 jakimowicz miał mega żone
teraz( jakimowicz ) waży 290 kilo i wygląda jak kupa. widziałem go pare dni temuBart - Czw 08 Sty, 2009
Michał napisał/a:
widziałem go pare dni temu
małolatki robią łaaaał KonradMK - Czw 08 Sty, 2009 stoczył się jak Ibisz. teraz rucha tylko wieśniary i kupuje w biedronceAnonymous - Czw 08 Sty, 2009 widać Jakimowicz musiał odżyć na młodej dupie bo po tej akcji ze starą malarką już mu chyba pukać się nie chciało a swoją drogą ona nie ma gustu a on tym bardziej, przystojny facet mógłby mieć niesamowite laski a z taką lampucerą ze szponami się porusza fatalitypP - Czw 08 Sty, 2009
Vlodarsky napisał/a:
ale jej partnera to bym puknął...
Vlodarsky napisał/a:
nie Ty jeden...
proszę WAS
poza tym temat o clio 1.2 TURBO zdominowała jola rutowicz - i niech ktoś teraz powie, że o niej sie nie mówiWalle - Czw 08 Sty, 2009
Marcel 08 napisał/a:
Poza tym wbija sie jakis człowiek na forum bez dzien dobry (tylko jakies kurcze ELO) ani nic i 1 post KU>R>WA o Clio 1.2 z TURBINKA
byłem tu już trochę czasu jako Wala chwilę temu - zobacz podpis, jako właściciel Clio 1.4 98KM i ex E30 Hartge H26s, sorry jeśli uraziłemVlodarsky - Czw 08 Sty, 2009 o rutowicz ? że się mówi ? nie zauważyłem Walle - Czw 08 Sty, 2009
nox napisał/a:
mi napisał/a:
auto: honda
silnik:: vtec
(...)
doyebać Ci?: nie
nie wymagaj...
Cytat:
Walle, dawniej Wala
A to kiedyś już tutaj był z e30 Hartge . Pamiętacie ?
choć jeden pamięta mi - Czw 08 Sty, 2009
Walle napisał/a:
choć jeden pamięta
a Jolę Rutowicz pamięta każdy! Walle - Czw 08 Sty, 2009 jola jest nie do pobicia, chyba, że przez jej różowego kuca,
a podkręcone clio 1.2 na 120 kuni już jest hot czy jeszcze nie pP - Czw 08 Sty, 2009
Walle napisał/a:
kuni
to zalezy czy japońskie czy francuskie cz jakieś innemi - Czw 08 Sty, 2009 100km/t nie jest hot nawet bułgarskie...FreeMan - Czw 08 Sty, 2009 120KM w clio ani nie jest hot, ani nawet warm.
a jak nie skonczycie gadac o joli to anjas zamknie!Vlodarsky - Czw 08 Sty, 2009 jak anjas jest prezesem zarządu fun-clubu Joli... Krzysiek nie wierze, że zamknie...anjas - Czw 08 Sty, 2009 dobra, koniec OT bo naprawdę zamknę. Nawet mimo Joli .