matt - Czw 25 Gru, 2008 śliczne, szkoda, że mnie zaczęło do rajdówki ciągnąć bo bym już pewnie kombinował jak tu moją fefnastekę na willa zamienić Anonymous - Czw 25 Gru, 2008 widziałem i jeździłem,dlatego gorąco polecam chwilami sam nad nim myśle k-mart - Czw 25 Gru, 2008
Cytat:
A moze chcesz sie na Clio Sporta zamienic??
Dziekuje ale nie, chce go poprostu sprzedac.
Opcje zamiany juz kiedys mialem.Anonymous - Czw 25 Gru, 2008 Szkoda,zawsze chcialem miec Willego,szkoda ze nie sprzedajesz go za 2-3 miechy,wtedy by kupil,teraz niestety brak kasy...CHRZANEK - Pią 26 Gru, 2008
qbus napisał/a:
Przez chwile sie zastanawialem nad tym autkiem
Ale trwało to 3 sekundy i już wiesz że go chcesz
To już się dogadujcie na PW !k-mart - Nie 11 Sty, 2009 Prosze zamknac!kubas - Nie 11 Sty, 2009 k-mart - Nie 11 Sty, 2009 Dodam na koniec ze nabywca to debil jakich malo
Strasznie mnie wqurwil....Wiec mu powiedzialem ze to clio to jeden wielki zlom, mial mega dzwona i zostal zespawany z 3 roznych cliowek.
Mimo to kupil... anjas - Nie 11 Sty, 2009 Szkoda....
ale ZAMYKAM!KonradMK - Nie 11 Sty, 2009
k-mart napisał/a:
Dodam na koniec ze nabywca to debil jakich malo
Strasznie mnie wqurwil....Wiec mu powiedzialem ze to clio to jeden wielki zlom, mial mega dzwona i zostal zespawany z 3 roznych cliowek.
Mimo to kupil...
raczej mimo to sprzedałeś. ziom mój kiedyś sprzedawał furę i przyjechał taki burak któremu nie chciał oddać auta, więc kazał mu wypierdalać anjas - Nie 11 Sty, 2009 Konrad!
Proszę się nie wpisywać do zamkniętego tematu!
Jak tak można?
Dziękuję.
KonradMK - Nie 11 Sty, 2009 zamykam anjasa. można pisać!