To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - wyrazow - 30 sierpien

Loko - Pon 25 Sie, 2008

A ja z przykrością informuje ze raczej mnie nie będzie, auto jest totalnie nieprzygotowane, z opon torowych (czytaj śmietników :rotfl: ) już nic nie zostało, belunia się rozleciała, poduszka pod skrzynie leży na biurku, i parę innych :D , a ja jestem totalnie bez czasu.
Chociaż jeśli jakimś cudem uda mi się ogarnąć oponki to pojadę, na resztę niedogodności leje ciepłym moczem :rotfl:

Janusz - Pon 25 Sie, 2008

jedz na tych na których jeździsz na codzien :D
Loko - Pon 25 Sie, 2008

Dziekuje za dobre rady :rotfl: ostatnio zrobiłem na nich dosłownie kilka kółek i nigdy więcej ich nie użyje na tym oponowyzeraczu :rotfl:
fydi - Pon 25 Sie, 2008

Ty tepy chuju! masz oponki bo ci dam moje ventusy :D jutro Ci powiem czy jeszcze leza tam, ale powinny byc
qbus - Pon 25 Sie, 2008

ja mam 2 roadstony koreanskie :)
Janusz - Pon 25 Sie, 2008

ej ej:D w 15 to macie ;> jak tak to zabierajcie ja sie pisz ena kazdy rozmiar byle tylkow 15 badz 16..:) daje buziaka od gumy.... :rotfl:
fydi - Wto 26 Sie, 2008

Loko mam ventusy. :d bierzesz?
michool_vt - Śro 27 Sie, 2008

Loko napisał/a:
Chociaż jeśli jakimś cudem uda mi się ogarnąć oponki to pojadę, na resztę niedogodności leje ciepłym moczem :rotfl:
mam komplet smietnikow w rozmiarze 185/60 r14 (dwie debice i dwie goodyear) tylko trzeba by je na felgi zalozyc :) dostaniesz jak sie ladnie usmiechniesz :D
Loko - Śro 27 Sie, 2008

Fak tyle ze nie bardzo mam nawet kiedy jechać do jakiejkolwiek wulkanizacji , nie wiem nie wiem pomyśle, może moje michałki przeżyją jeszcze jeden wyjazd :D
Bart - Śro 27 Sie, 2008

Janusz napisał/a:
ej ej:D w 15 to macie ;> jak tak to zabierajcie ja sie pisz ena kazdy rozmiar byle tylkow 15 badz 16..:) daje buziaka od gumy.... :rotfl:

mam parę 195/50R15 gódjerów F1, do zabaw torowych jak znalazł. Jak chcesz to mogę je zabrać (na wyrazów i tak wybieram się doblo, więc miejsca mam mnóstwo wolnego).

Janusz - Śro 27 Sie, 2008

bart napisał/a:
mam parę 195/50R15 gódjerów F1, do zabaw torowych jak znalazł. Jak chcesz to mogę je zabrać (na wyrazów i tak wybieram się doblo, więc miejsca mam mnóstwo wolnego).

bardzo chętnie:D bo ja do zabaw będę miał tylko zimówki... ;)

Janusz napisał/a:
bardzo chętnie:D bo ja do zabaw będę miał tylko zimówki... ;)
spier.dalaj ja tez chce :D :D :D :D
Bart - Śro 27 Sie, 2008

poszukam co jeszcze znajdę w garażu, na pewno jest jeszcze jakaś pojedyncza 195/50R15 (do wyrazowa na prawe przednie koło będzie jak znalazł :rotfl: )

nie rozumiem , czemu na prawe przednie ?

:hm:

wolalbym na lewe tylne - ono najbardziej dymi :D

mi - Śro 27 Sie, 2008

eeeeeee - to pojedyncze w garażu to nie spadek po pugu? To może być Wasza szansa na lepsze czasy!