Loko - Pon 25 Sie, 2008 A ja z przykrością informuje ze raczej mnie nie będzie, auto jest totalnie nieprzygotowane, z opon torowych (czytaj śmietników ) już nic nie zostało, belunia się rozleciała, poduszka pod skrzynie leży na biurku, i parę innych , a ja jestem totalnie bez czasu.
Chociaż jeśli jakimś cudem uda mi się ogarnąć oponki to pojadę, na resztę niedogodności leje ciepłym moczem Janusz - Pon 25 Sie, 2008 jedz na tych na których jeździsz na codzien Loko - Pon 25 Sie, 2008 Dziekuje za dobre rady ostatnio zrobiłem na nich dosłownie kilka kółek i nigdy więcej ich nie użyje na tym oponowyzeraczu fydi - Pon 25 Sie, 2008 Ty tepy chuju! masz oponki bo ci dam moje ventusy jutro Ci powiem czy jeszcze leza tam, ale powinny bycqbus - Pon 25 Sie, 2008 ja mam 2 roadstony koreanskie Janusz - Pon 25 Sie, 2008 ej ej:D w 15 to macie ;> jak tak to zabierajcie ja sie pisz ena kazdy rozmiar byle tylkow 15 badz 16..:) daje buziaka od gumy.... fydi - Wto 26 Sie, 2008 Loko mam ventusy. bierzesz?michool_vt - Śro 27 Sie, 2008
Loko napisał/a:
Chociaż jeśli jakimś cudem uda mi się ogarnąć oponki to pojadę, na resztę niedogodności leje ciepłym moczem
mam komplet smietnikow w rozmiarze 185/60 r14 (dwie debice i dwie goodyear) tylko trzeba by je na felgi zalozyc dostaniesz jak sie ladnie usmiechniesz Loko - Śro 27 Sie, 2008 Fak tyle ze nie bardzo mam nawet kiedy jechać do jakiejkolwiek wulkanizacji , nie wiem nie wiem pomyśle, może moje michałki przeżyją jeszcze jeden wyjazd Bart - Śro 27 Sie, 2008
Janusz napisał/a:
ej ej:D w 15 to macie ;> jak tak to zabierajcie ja sie pisz ena kazdy rozmiar byle tylkow 15 badz 16..:) daje buziaka od gumy....
mam parę 195/50R15 gódjerów F1, do zabaw torowych jak znalazł. Jak chcesz to mogę je zabrać (na wyrazów i tak wybieram się doblo, więc miejsca mam mnóstwo wolnego).Janusz - Śro 27 Sie, 2008
bart napisał/a:
mam parę 195/50R15 gódjerów F1, do zabaw torowych jak znalazł. Jak chcesz to mogę je zabrać (na wyrazów i tak wybieram się doblo, więc miejsca mam mnóstwo wolnego).
spier.dalaj ja tez chce Bart - Śro 27 Sie, 2008 poszukam co jeszcze znajdę w garażu, na pewno jest jeszcze jakaś pojedyncza 195/50R15 (do wyrazowa na prawe przednie koło będzie jak znalazł )michool_vt - Śro 27 Sie, 2008 nie rozumiem , czemu na prawe przednie ?
wolalbym na lewe tylne - ono najbardziej dymi mi - Śro 27 Sie, 2008 eeeeeee - to pojedyncze w garażu to nie spadek po pugu? To może być Wasza szansa na lepsze czasy!