Loko - Czw 15 Maj, 2008 Picantosy całkiem nieźle, przecież to wcale nie ma silnika i guma marna. Ciekawe jak teraz ceedy wypadną.106 - Czw 15 Maj, 2008 gdzies w necie byl juz czas ceeda z poznania z jakis testow...
Marcin Gładysz: - Cee'dem udało mi się przejechać najszybsze okrążenie w wyścigu
- 2.04, lepsze o 0,8 sekundy od uzyskanego przez cee'da na slickach. Jechaliśmy na
regulaminowych w Pucharze cee'da, seryjnych oponach Pirelli PZero CorsaLoko - Pią 16 Maj, 2008 http://www.youtube.com/wa...feature=related
Nie do wiary umarłem ze śmiechu , 2:06 na torze poznań, Civiciem Type-R, jak tak wygląda jazda na 2:06, to autem które napędza się podobnie do type-ra zejście poniżej 2 min to dziecinada. Na początku zastanawiałem sie co ten chłop robi na tych hamowaniach i w zakretach , czy hamuje na luzie czy na sprzegle i w samym srodku zakretu zapina napęd, po chwili juz było jasne co on robi no ale to co sie stało na końcu to po prostu nie pozostawiło już żadnych wątpliwości co do tego co on robił i pozostał tylko śmeich
Polecam, szczególnie końcówke, po wcześniejszym oglądnięciu kilku zakrętów Marek23 - Pią 16 Maj, 2008 Loko, koleś się chyba "sprzęgłem podpiera" ... Nie uważam się za super kierowcę wyścigowego, ale takiej niewiedzy dawno nie widziałem.Bart - Pią 16 Maj, 2008 chłopaki, czytajta opis do filmiku:
Cytat:
end of clutch
Marek23 - Pią 16 Maj, 2008 Ale, że mu się sprzęgło ślizga kończy to jedno... Ale to co on robi w zakrętach to drugie.mi - Sob 17 Maj, 2008 nie wiem co chcecie, dobry koleś jest! Na krętym torze nawet bym nie musiał peżoła brać, panda powinna starczyć GOKART - Sob 17 Maj, 2008 nic dziwnego że się skończyło jezeli tak jeździLoko - Nie 18 Maj, 2008 No dokładnie, "strzelajac" ze sprzęgła w połowie zakrętu, ono bardzo dostaje po dupie, obroty silnika spadają mu na tych hamowaniach do minimum, po czym nagle zapina napęd i obroty wskakują kolo 6 k, skrzynia tez na pewno bardzo to lubi a o jakiejkolwiek stabilności w zakręcie to już w ogóle można zapomnieć.Dariano - Sob 24 Maj, 2008 fajnie Wysadził bym typa z auta zeby nie meczyl siebie ale glownie auta.
Coz nic na to nie poradzimy ze hothatchami jezdza nieraz ludzie bez pojecia o jezdzie.
Moze koles autobusem jezdzi w PKSie i na luziku czy tam na sprzęgle lubi pojezdzic smiech na sali ,nic niech trenuje , dluga droga przed nim bo nawet podstaw koles nie ma ogarnietych.k-mart - Sob 24 Maj, 2008 Dobra ujawnie tajemnice
Jakis czas temu w jakims temacie gdzie padlo haslo z mojej strony ze type r nie skreca a clio jak wiadomo jest najlepsze na swiecie, jeden z naszych kolegow chcial mi strasznie udowodnic jak szybki jest jego samochod no i oczywiscie on jako driver, wyslal mi linka do swojego onboarda z poznania.
Chodzi o...
MabZ'a!
anjas - Sob 24 Maj, 2008
k-mart napisał/a:
Chodzi o...
MabZ'a!
nie wierzeJanusz - Sob 24 Maj, 2008 nie wierz..:P przeca link wkleił Loko... k-mart - Sob 24 Maj, 2008 ...co nie znaczy, ze na filmiku nie jest Mabz....Loko mogl wyszukac linka przypadkowo.
Ale spokojnie, poczekajmy az wpadnie tu Mabz. Ciekawe czy sie przyzna nox - Sob 24 Maj, 2008
rasta napisał/a:
Mój ziomek CRX, wybebeszony na sliku, silnik 1.5 (chyba) - 2:14