spokojnie - on słabo czyta Stf - Wto 13 Maj, 2008 tak na poważnie - to mały spot na S. w środę np. mógłby nam się przydaćCHRZANEK - Wto 13 Maj, 2008
Stf napisał/a:
w środę
Dzisiaj... Po RSie ...rasta - Wto 13 Maj, 2008 Dokładnie Stf - Wto 13 Maj, 2008 coś grubszego (więcej aut), co by można było posiedzieć chwilę a nie po 3 startach wrócić do domu.OSKAR - Wto 13 Maj, 2008 spoko ale nie mam fury,ale chetnie jak bede mial czym sie pokazac OSKAR - Wto 13 Maj, 2008 no to niedziela pod maxi
tylko nie wiem czy rasta bedzie chcial jechac Stf - Wto 13 Maj, 2008 no to panowie ruszcie dupska i na spalarnię marsz. gdyby coś teges to proszę o kontakt, bo chwilowo mam ograniczony net w mieszkaniu r26rulez - Wto 13 Maj, 2008
Stf napisał/a:
r26rulez napisał/a:
jak bedziesz jechal nastepnym razem to zadzown
nie wyrobię na telefony do Ciebie
BaRtO_206GT - Wto 13 Maj, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Nadeszła era turbo ...
Turbo leczy
Dr Stefan Turbo
spokojnie spokojnie, poczekajcie chwile CHRZANEK - Śro 14 Maj, 2008 Dr Sztefan skilował "tustego balerona epińcet"...
Przez skromność się nie chwali Stf - Śro 14 Maj, 2008 tłustemu baleronowi chyba trochę konie się rozbiegły, więc do końca nie ma czym chwalić. zdrowe epińcet powinno zrobić ze mnie wiatrak. z tego co pamiętam kumpel
Mofi z SR robił swoim niskie 14 albo wysokie 13.Anonymous - Śro 14 Maj, 2008
Stf napisał/a:
CTR na hondacie Podobno okolice 205km.
Poza jednym startem w którym 3 razy wbijałem dwójkę i 2 razy trójkę (chyba 5 start z rzędu i sprzęgło puszczało dymka) wynik taki sam. CTR 0- ~170 dostawał min. 2 długości...
... mAbZ... przykro mi...
Hondata głośny wydech i 205 KM? To chyba jakiś uszkodzany ten CTR
Weź stań do porządnych zawodów na torze i wtedy pogadamy.
Bo takie ściganie się spod świateł typu "wziąłbym go ale wyjechał mi autobus" to...
może fajne emocje, ale nie dowodzi niczego.Stf - Śro 14 Maj, 2008 nawet nie wiesz jak się za Tobą stęskniłem
proszę, tor Lublin:
CTR na hondacie czas: 2:18.10
Golf bez hondaty czas: 2:15.25Anonymous - Śro 14 Maj, 2008 No cóż, pozostaje pogratulować