HH.ORG na Torze - Clio III Sport vs VW Passat 1.8T kombi
Anonymous - Śro 16 Kwi, 2008 CHECK i tak na filmie najlepszy a rasta chciał oddac Foke do AGroTuningu w Poznaniu a Foka nie chciał i bach .....
rasta a moze by przełozyc serce twojej foki do zcegos innego czy bedzie nadal Fokus ?k-mart - Śro 16 Kwi, 2008
Marcel 08 napisał/a:
rasta a moze by przełozyc serce twojej foki do zcegos innego czy bedzie nadal Fokus
wlasnie, mam wspaniale mondeo 2.0 16v kombi ktorego chetnie bym sie pozbyl, idealna baza pod silnik rasty dorzuce 17" alu Anonymous - Śro 16 Kwi, 2008 kej a powiedz mi na PW cos wiecej o tym aucie - potzrebuje berlongo/kangoo lub jakies kombi wlasnie o podobnych gabarytach dla mamy k-mart - Śro 16 Kwi, 2008
Marcel 08 napisał/a:
kej a powiedz mi na PW cos wiecej o tym aucie - potzrebuje berlongo/kangoo lub jakies kombi wlasnie o podobnych gabarytach dla mamy
zaraz i tak lece do garazu, cykne pare fotek i wysle Ci
koniec OT (z mojej strony) anjas - Nie 20 Kwi, 2008 przypomniał mi się jeden szczegół z walki z passatem...
...Startowałem z włączonym TC Anonymous - Nie 20 Kwi, 2008 fak, no nic, gratki killa, taki jest zywiol, taka jest ulica, takie jest zycie. kierownik musi ogarniac. BaRtO_206GT - Pią 25 Kwi, 2008 to tak z nowosci:
"ale żeby nie było - nadal nie umiem ruszać, a po zrobieniu programu i przy ciśnieniu 1.35 bara wyciągam na oko 6s do setki... G-tech przy tym stacie z filmu powiedział 6.43... mój rekord zaobserwowany na tym piekielnym urządzeniu to 5.98s ... Wito - ja na szybką lekcję poproszę"
FREEEEEEEMMMAAAAANNNN saxorulez - Pią 25 Kwi, 2008 widac po kontrolkach że ma dobre ECU M - Pią 25 Kwi, 2008 Taaaaa profi anjas - Pią 25 Kwi, 2008 Gdybym wyłączył TC to może różnica byłaby mniejsza, ale i tak bym dostał
Szybki jest ten pasek jak dla mnie, ale myślę że Krzysiek, Carlose albo Jimi poradziliby sobie z nim.Stf - Sob 07 Cze, 2008 anjas, chyba trochę podratowałem nasz honor dzisiaj. 2 starty z passatem na S. start: 1, 2 bieg golf odskakuje na 1,5 -2 długości, 3 bieg - passat goni i chodź przy ok 170km/h przejeżdża obok to ćwiartka jeszcze dla nas. skarżył się, że sprzęgło strasznie ślizga, że nowe w bagażniku - może i fakt... trudno moje też już się ślizga.anjas - Sob 07 Cze, 2008 no!!! Brawo STF! BaRtO_206GT - Sob 07 Cze, 2008 yeah! super! Golf rulez!!BaRtO_206GT - Sob 07 Cze, 2008 wlasciciel napisal na sr.pl:
"No to zabawki są już w domu... tylko montować. Rychło w czas, bo seria sprzęgło dziś powiedziało, że ma dość, w skutek czego kolega z golfa 1.8T pozdrowił mnie światłem stopu dwukrotnie (dzięki za przejazd!)"
http://www.streetracing.p...&st=20&start=20Stf - Pon 09 Cze, 2008 "...Sprzęgło się ślizga tylko przez pierwsze 30 minut jazdy. Później klei jak nowe . Ale idzie do zmiany pod koniec miesiąca"