To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Clio III Sport vs VW Passat 1.8T kombi

Anonymous - Śro 16 Kwi, 2008

CHECK i tak na filmie najlepszy a rasta chciał oddac Foke do AGroTuningu w Poznaniu a Foka nie chciał i bach .....

rasta a moze by przełozyc serce twojej foki do zcegos innego czy bedzie nadal Fokus ?

k-mart - Śro 16 Kwi, 2008

Marcel 08 napisał/a:
rasta a moze by przełozyc serce twojej foki do zcegos innego czy bedzie nadal Fokus

wlasnie, mam wspaniale mondeo 2.0 16v kombi ktorego chetnie bym sie pozbyl, idealna baza pod silnik rasty :D dorzuce 17" alu ;)

Anonymous - Śro 16 Kwi, 2008

kej a powiedz mi na PW cos wiecej o tym aucie - potzrebuje berlongo/kangoo lub jakies kombi wlasnie o podobnych gabarytach dla mamy :]
k-mart - Śro 16 Kwi, 2008

Marcel 08 napisał/a:
kej a powiedz mi na PW cos wiecej o tym aucie - potzrebuje berlongo/kangoo lub jakies kombi wlasnie o podobnych gabarytach dla mamy :]

zaraz i tak lece do garazu, cykne pare fotek i wysle Ci :)

koniec OT (z mojej strony) :D

anjas - Nie 20 Kwi, 2008

przypomniał mi się jeden szczegół z walki z passatem...

...Startowałem z włączonym TC :wall: :wall: :wall:

Anonymous - Nie 20 Kwi, 2008

fak, no nic, gratki killa, taki jest zywiol, taka jest ulica, takie jest zycie. kierownik musi ogarniac. ;)
BaRtO_206GT - Pią 25 Kwi, 2008

to tak z nowosci:

http://www.206club.net/media/bad_start.wmv

Własciciel napisal:

"ale żeby nie było - nadal nie umiem ruszać, a po zrobieniu programu i przy ciśnieniu 1.35 bara wyciągam na oko 6s do setki... G-tech przy tym stacie z filmu powiedział 6.43... mój rekord zaobserwowany na tym piekielnym urządzeniu to 5.98s ... Wito - ja na szybką lekcję poproszę"

FREEEEEEEMMMAAAAANNNN :D

saxorulez - Pią 25 Kwi, 2008

widac po kontrolkach że ma dobre ECU :)
M - Pią 25 Kwi, 2008

Taaaaa profi :D
anjas - Pią 25 Kwi, 2008

Gdybym wyłączył TC to może różnica byłaby mniejsza, ale i tak bym dostał :)
Szybki jest ten pasek jak dla mnie, ale myślę że Krzysiek, Carlose albo Jimi poradziliby sobie z nim.

Stf - Sob 07 Cze, 2008

anjas, chyba trochę podratowałem nasz honor dzisiaj. 2 starty z passatem na S. start: 1, 2 bieg golf odskakuje na 1,5 -2 długości, 3 bieg - passat goni i chodź przy ok 170km/h przejeżdża obok to ćwiartka jeszcze dla nas. skarżył się, że sprzęgło strasznie ślizga, że nowe w bagażniku - może i fakt... trudno :P moje też już się ślizga.
anjas - Sob 07 Cze, 2008

no!!! Brawo STF! :)
BaRtO_206GT - Sob 07 Cze, 2008

yeah! super! Golf rulez!!
BaRtO_206GT - Sob 07 Cze, 2008

wlasciciel napisal na sr.pl:

"No to zabawki są już w domu... tylko montować. Rychło w czas, bo seria sprzęgło dziś powiedziało, że ma dość, w skutek czego kolega z golfa 1.8T pozdrowił mnie światłem stopu dwukrotnie (dzięki za przejazd!)"

http://www.streetracing.p...&st=20&start=20

Stf - Pon 09 Cze, 2008

"...Sprzęgło się ślizga tylko przez pierwsze 30 minut jazdy. Później klei jak nowe . Ale idzie do zmiany pod koniec miesiąca"

http://forum.vw-passat.pl...?t=14261&page=9