Misiek_lbn - Wto 25 Mar, 2008 może i 3 osoby by dało radę... rasta - Wto 25 Mar, 2008 sharxhunter, było by git,
Ziomki, z którymi będę są wporzo, integrować się umieją Misiek_lbn - Wto 25 Mar, 2008 integracja integracją, ale dwóch z was będzie musiało rano być sprawni na tor
jak by co wal na gg, się pogada Stacho - Wto 25 Mar, 2008 Z tego co wiem to ma być więcej przyjezdnych z forum ?
Rekin jak sie uda a może się udać toooo byśmy mieli cały dom na Bogdanowicza na kilka dni rasta - Wto 25 Mar, 2008 Ja to widzę tak - najpierw ćwiara w Ułęży , a potem kolumną przejazd na Lublin, nocny balecik (dla mnie oczywiście lajtowy ) i niedzielne upalanie na torze
Oby tylko Fury do tego czasu nie popsuć Stacho - Wto 25 Mar, 2008 Już to widze jaki będzie lajtowy
zaczniemy wcześnie i wczesnie skończymy i będzie czas na sen FreeMan - Wto 25 Mar, 2008
DeeS napisał/a:
rasta napisał/a:
Załapałem się więc szykuje się mały maratonik, najpierw 19 Ułęż, a potem prosto do Lublina. Kto mnie przekima
Jest szansa ze staniemy razem na starcie
a Ty jak sie dostales przy takim kryterium
na sr.pl napisał/a:
Witam
Krótko i na temat! Jakie auta zapraszamy.
1. 16 aut 4wd ( minimalna moc 180KM )
2. 8 aut fwd ( minimalna moc 170KM )
3. 8 aut rwd ( minimalna moc 180KM )
Przebieg rywaliazji :
1. Eliminacje i podział na pary (4wd i 2wd)
2. Każda para będzie miała 4 przejazdy , do finału nie przechodzi 16 najlepszych czasów
tylko zwycięzcy z par.(troche nie sprawiedliwe)
3. 1 bądź też 2 przejazdy finałowe na "Karowej Toru Lublin "
4. Po zawodach mozliwość "poupalania na torze" oczywiscie tylko dla zawodników
Zasady zgłoszeń:
1.Zgłoszenia tylko na pw (podanie imienia, nazwiska, auta , telefon kontakowy ) ,
po otrzymaniu wiadomosci wysyłam pw z danymi do przelewu.
2.Mozna deklarowac chęc startu w temacie na forum , jednakze jest to tylko
informacjia dla forumowiczów.Ja takowej nie uznaje .
3.Koszt udziału w imprezie 65 zł .
4.Uwaga!!!Jeśli ktos zrezygnuje,wpłaconych pieniędzy nie zwracamy ,
oczywiscie moze odstąpic miejsce innej osobie.
Misiek_lbn - Wto 25 Mar, 2008
DeeS napisał/a:
Jest szansa
nie napisał że się dostałFreeMan - Wto 25 Mar, 2008
sharxhunter napisał/a:
DeeS napisał/a:
Jest szansa
nie napisał że się dostał
ok,
Pytam bo ja nie znalazlem sie w szczesliwej 8.Misiek_lbn - Wto 25 Mar, 2008 co nie znaczy że nie zapraszamy do lublina na obejrzenie zawodów DeeS - Wto 25 Mar, 2008
FreeMan napisał/a:
any: Dzisiaj 16:35
DeeS napisał/a:
rasta napisał/a:
Załapałem się więc szykuje się mały maratonik, najpierw 19 Ułęż, a potem prosto do Lublina. Kto mnie przekima
Jest szansa ze staniemy razem na starcie
a Ty jak sie dostales przy takim kryterium
na sr.pl napisał/a:
Nic pewnego, a jesli sie pojade to "goscinnie" razem ze spawosem (slawny lanos)
Kolo piatku bede cos wiedzial.Loko - Wto 25 Mar, 2008 To troche niespodzianka może być dla startujących w ośce powyżej 180 km, jak ich "gościnnie" klepniesz 130 konną osią DeeS - Śro 26 Mar, 2008
rasta napisał/a:
Załapałem się więc szykuje się mały maratonik, najpierw 19 Ułęż, a potem prosto do Lublina.
Pieknie !:)
Wiec jedziemy razem w klasie ... Bedzie sie dzialo....
Pozatym lista FWD jest juz zamknieta.FreeMan - Śro 26 Mar, 2008 DeeS jakie fury jada jeszcze w osce ?
3 CTRy, rasta Foką, Ty saxo i co jeszcze ?
Ps. jaki bedzie uklad przejazdu/próby ?DeeS - Śro 26 Mar, 2008 Jeszcze do konca nie wiem na jakich zasadach pojedziemy bo oprocz mnie rowniez lanos bedzie jechal ktory gonil ostatnio lancera na ostatnim Lap Race.
Postaram sie dowiedziec cos wiecje o autach w klasie fwd, po rozmowie z kamikaze napisal tylko ze "ale przynam ze bedzie wam ciezko patrzać na konkurencjie"
Prob nie znam jeszcze, wydaje mi sie ze oni sami nie wiedza jeszcze jakie.
W gruncie rzeczy proby pewnie pokaza 20 kwietnia na torze.