Clio 182 z de-catem i zimnym dolotem.Marek23 - Czw 13 Mar, 2008 Chlopaki, super wniki w vtsach...
Co do clio, widac, ze 182 w serii ma duzo mniej. Bo ten dolocik i decat troche daly..michool_vt - Czw 13 Mar, 2008 niezle chlopaky
Loko, grzesiek - weryfikowaliscie wyniki na drodze miedzy soba?
mnie nie ma w kraku wiec nie wpadlem 106 - Czw 13 Mar, 2008
michool_vt napisał/a:
Loko, grzesiek - weryfikowaliscie wyniki na drodze miedzy soba?
jak na moje oko to raczej nie bo padalo :/
musimy sie umowic na jakies testy na drodze jak bedzie sucho :]strick - Czw 13 Mar, 2008 Loko jakis poszarpany na dole...Grzesiek VTS - Czw 13 Mar, 2008 Dokładnie kurcze trzeba to sprawdzić bo cos ten tego te 128 PS to dziwna sprawa ??Grzesiek VTS - Czw 13 Mar, 2008
106 napisał/a:
musimy sie umowic na jakies testy na drodze jak bedzie sucho
HI teraz czekamy na pogode zeby zweryfikowac wyniki mi - Pią 14 Mar, 2008 czy ktoś może o mnie pamiętał?michool_vt - Pią 14 Mar, 2008
Cytat:
Loko jakis poszarpany na dole...
to do 2tys to chyba zmiany biegow DeeS - Pią 14 Mar, 2008 ja bede znal wynik w poniedzialek Tez sie pochwale... saxorulez - Pią 14 Mar, 2008 Grzesiek VTS, 128KM na wydech cały i dolot i chyab tam miał być inna mapa Grzesiu jak kupowałeś to bardzo mało, ale czasmi nie ważna moc na wykresie ale jak auto jedzie.
Loko, czy te 130KM u ciebie to tylko na dolocie?k-mart - Pią 14 Mar, 2008 Gratki Loko, wynik bardzo podobny do mgr. Chrzanka ktory rowniez ma 131KM chyba na samym dolocie?saxorulez - Pią 14 Mar, 2008 powiem wam ze mam wrażenie ze stary silnik dużo lepiej reaguje na mody niż to nowe gówno na 3 kościachLoko - Pią 14 Mar, 2008
michool_vt napisał/a:
Cytat:
Loko jakis poszarpany na dole...
to do 2tys to chyba zmiany biegow
Dokłądnie to są zmiany biegów.Loko - Pią 14 Mar, 2008
saxorulez napisał/a:
Grzesiek VTS, 128KM na wydech cały i dolot i chyab tam miał być inna mapa Grzesiu jak kupowałeś to bardzo mało, ale czasmi nie ważna moc na wykresie ale jak auto jedzie.
Loko, czy te 130KM u ciebie to tylko na dolocie?
Dolot, no i zamiast kata i środkowego jest wstawiona rurencja chyba od poloneza