MotorSport - Winter Rally 2008 - I el. RSMPPC 2008
Anonymous - Nie 09 Mar, 2008 jutro bede wiedział co z moim autem, czy belka sie do czegos nadaje czy nie, bo obecnie nie mam $$$ zeby wziac zwias od Mick'a i bez sensu jest wsadzac belke seryjna przy obnizonym przodzie ..... chyba,ze ma ktos seryjne springi do 106 ??!!!Marek23 - Nie 09 Mar, 2008 Kurde Marcel szkoda...ale dobrze, że tylko takie szkody.
Bad-i się wycofał czy jak? Bo nie zrozumiałem?Anonymous - Nie 09 Mar, 2008
Marek23 napisał/a:
Kurde Marcel szkoda...ale dobrze, że tylko takie szkody.
moglismy jechac jak cipki na SL4 moze bysmy dojechali, ale niestety nie odpuscilismy i walczylismy a skonczyło sie jak widac
Marek23 napisał/a:
Bad-i się wycofał czy jak? Bo nie zrozumiałem?
sprawy rodzinne Anonymous - Pon 10 Mar, 2008 Marcelku, przykro sie skonczylo
...no ale w tje branzy takie historie sa na pozadku dziennym.
Chcialem pokibicowac Wam osobiscie jak przeczytalem ze sie szykujecie ale chory wlasnie siedzie przez caly weekend
Takze widze ze u wszystkich doopowato - jak to niektorzy mowia - jak bys sie nie odwrocic, zawsze dupa z tylu
BTW: belka na tyle mocno dostala ze tylko wymiana ?Anonymous - Pon 10 Mar, 2008 co jest uszkodzone to wiem tyle ile widac na zdjeciach ... Paweł dzis ma zajrzec i co i jak i wtedy bedzie mozna powiedziec co jest naprawde uszkodzone....
spoko spoko nie martwie sie tym,ze cos sie stało z autem, bo jakbym sie martwił to jechał bym jak ciotka, a nie o to chodzi, z KJSu na KJS staram sie jechac plynniej, szybciej, agresywniej i niestety braki w technice sa jeszcze widoczne, ale ucze sie ucze i jak juz wspominałem czuje sie coraz pewniej Anonymous - Wto 11 Mar, 2008 własnie dostałem to zdjecie (k-mart zaraz doda komentarze zapewne)
Jakarti tez startowal? Nic sie nie chwalil OSKAR - Czw 13 Mar, 2008 Bad-i dawaj foty z rozdania Bad-i - Pią 14 Mar, 2008 a prosze Cię bardzo:
Anonymous - Pią 14 Mar, 2008 HA a jeszcze trzeba dodac ze doszło do pojednynku w piłkarzyki
Bad-i & Marcel vs. Dariano i Oskar (7:4 ; 5:6 - przy czym 1 gol oszukany przez Oskara i uznajemy wynik 5:5)
Szkoda,ze tak szybko i krutko, bo było BARDZO miło , dzieki Dareczku za pogawędkę prawie do północu Bad-i - Pią 14 Mar, 2008 mala korekta - drugi mecz to 5-6 dla leszczy gdzie jedna brame wsadzili reka