:
a najlepiej bylo jak na 4 probie pojechalismy lepiej od zalogi marcel&barto
:
na 9 cipko ale tam popelnislismy bledy ale wynik jest wynik
fajnie było sie "bic" miedzy soba .... my z grzechem jadacym przed nami a wy z nami
jak już coś to na 8ej (byla oznaczona jako 9) - zabawa byla super. Wjezdzamy na mete a ja pytam. Jak kolega wczesniej, a sedzia mowi ten wczesniejszy nawet bez slupka mial gorzej ale wy macie mete. A Oskaro - a tam p.i.e.r.d.o.l.e wazne ze go klepnelismy (chociaz raz)Anonymous - Wto 26 Lut, 2008 OGOLNIE BYŁO ZAAAAAAAJEBI.ŚCIE
i chyba ani Bad-i ktory polozyl sie spac o 4:00 a był u mnie pod domem o 6:30 ani ja ktory bylem w pracy od 20 do 6:15 i chwilke spałem nie zalujemy tego czasu ...
a dodam tylko jeszcze,ze wczoraj jak odbieralismy puchary (dla pilota i kierowcy) Prezes bardzo mily i kontaktowy facet bardzo nas zachecił do nastepnych startów w tomaszowie i ciut "plakal" ze Zwiazek ich ogranicza , bo były u nich proby po 3km !!!! a moga byc max 1-1,5km obecnie a nie chce dostac kar i musze sie tego 3mac Bad-i - Wto 26 Lut, 2008 ja pojade na kazdy KJS do Tomaszowa. Kurcze super organizacja, zero przestojow. Do tego pierwsza i ostatnia proba niczym OES. Pierwsza to nawet bajka, start we wsi... pelno ludzi oraz bezcenne rady miejscowych.
Nie pamietam to nie bede cytowal ale byly wyjatkowe Anonymous - Wto 26 Lut, 2008 kilka moich zdjec z telefonu ...
przygotowania do wyjazdu
i juz po kajtku z lekkimi ranami
i chyba najwaznejsze puchary w zyciu, bo pierwsze w KJSie
specjalnie wczoraj z poznania jechalismy po nie do tomaszowa
kubas - Wto 26 Lut, 2008 Brawo brawo !! Tylko pozazdroscic A 106 sa prawie identyczne na pierwszy rzut oka heheheh Gratulacje jeszcze raz !!qbus - Wto 26 Lut, 2008 Gratki pierwszego pucharu... mam nadzieje ze worek z nagrodami sie teraz rozwiaze wrzucajcie foty jak bedziecie miec.grzech - Wto 26 Lut, 2008 nareszcie mam chwile napisac pare slow.
Bardzo fajny kajtek jechany w super towarzystwie Proby nawet szybkie jak na kajtka a do tego proba nr1,6 to zakmniety odcinek drogowy czyli taki krotszy oesik. Duze zainteresowanie lokalnych mieszkancow bo na probe 1,6 i 5,10 przyszlo sporo osob oglodac. Organizatorzy tez bardzo zaangazowani, przynajmniej 4 albo 5 razy przychodzili i pytali sie pzy roznych okazjach jak nam sie podoba, co jest fajne a co mozna poprawic na przyzslosc (nigdzie jeszcze czegos takiego nie widzialem, duzy plus za to), niestety tak jak marcel albo Badi napisal w tym roku maja skrepowane rece i 3kilometrowych prob juz nie beda mogli organizowac.
Sam start hmmm... bardzo pozytywne jest to ze w koncu udalo mi sie przejechac cala impreze w miare szybkim tempie rowno bez grubych bledow i gdyby nie taryfa na ostatniej najdluzszej probie zrobilibysmy super rezultat, sic! Ale ciesze sie ze zebranych kilometrow doswiadczenia.
Fajnie bylo rywalizowac z marcelem i Badim, bo troche szybciej tetno bilo na probach, szczegolnie jak sie jedzie pierwszym i nie wiadomo jak chlopaki pojada za mna . Chcialem jechac w weekend do Lublina na tor, ale jednak bedzie Radom bo musze wziasc rewanz na Marcelu - oby tylko Adamant auto poskladal do piatku, dlatego niech nikt nawet nie probuje w tym tygodniu dzwonic do Adama i zawracac mu niepotrzebnie glowe !
co do protestu to luz, racja po Twojej stronie wiec o nic nie moge miec pretensji.Anonymous - Wto 26 Lut, 2008
grzech napisał/a:
jednak bedzie Radom bo musze wziasc rewanz na Marcelu .
grzechu wiesz no ja dla ciebie to slaba konkurencja w sumie, mamy blisko 40PS mniej, seria skrzynia i słabe opony na Radom ten ostatni element mam nadzieje wyeliminujemy wiec bedzie ciut lepiej, ale z miła checia bedziemy probowali was gonic OSKAR - Wto 26 Lut, 2008 panowie to wy sie goncie a z tego co wiem to Bad-i i ja was pogodzimy napewno k-mart - Śro 27 Lut, 2008 mega fotki! qbus - Śro 27 Lut, 2008 http://youtube.com/watch?v=SDJMUO_tly4BaRtO_206GT - Śro 27 Lut, 2008
qbus napisał/a:
http://youtube.com/watch?v=SDJMUO_tly4
jest Grzech, jest Bad-i a gdzie k.urwa my???!!!grzech - Śro 27 Lut, 2008 ale ja piknie jade L90 na tym filmie OSKAR - Czw 28 Lut, 2008 hahahaha wlasnie zobaczylem jak londujemy w piachu na 10 probie
ale audi jeszcze lepiej polecialo Bad-i - Czw 28 Lut, 2008 Ładnie cieliście ten lewy 90