To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - CAR SA reveals best cars of 2007

Anonymous - Śro 20 Lut, 2008

S3 To hatch a evo sedan wiec trzeba być idiotą zeby te 2 rozne auta porownywać w taki sposob,moze znajdzcie konkurenta w jego klasie ,bo mysle ze raczej nie ma , chyba ze Rka
Marek23 - Śro 20 Lut, 2008

BARANMC napisał/a:
S3 To hatch a evo sedan wiec trzeba być idiotą zeby te 2 rozne auta porownywać w taki sposob,moze znajdzcie konkurenta w jego klasie ,bo mysle ze raczej nie ma , chyba ze Rka

To ja jestem idiotą... Nowe STI też jest hatchem. Nowe S3 ma 265 koni z 2,0 turbo i 4 :lol2: wd. Więc myślę, że można je porównać.

saxorulez - Śro 20 Lut, 2008

Marek23 napisał/a:
Oczywiście mój argument o tym, że w tej klasie samochodów ten tor nie jest miarodajny
przemilczałeś...

Tor jak tor..
tak samo można powiedzieć ze na bardzo krętym torze bez prostych nie można porównać EVO i PZondy bo ZOnda polegnie..

Po to są różne tory żeby porównywac na nich auta.. raz wygra EVO, raz Saxo raz R32

Wracając do tematu:

Dla mnie Ani S3, ani 130i ani R32 to nie są Hot Hatche - są to autka klasy premium i nie mają konkurować z EVO, nie chcę udowodnić wyższości S3 nad EVO.
Chciałem pokazac Markowi ze S3 tez potrafi być szybkie.

Ale "zero-jedynkowy" mister universum nie przyjmuj do wiadomosci ze autko które kiedyś klepnął potrafi jechać :)

Klepnąłeś Megane R26 na prostej - czy sądzisz ze dasz mu radę na ringu?

saxorulez napisał/a:
Ale "zero-jedynkowy" mister universum nie przyjmuj do wiadomosci ze autko które kiedyś klepnął potrafi jechać :)

Wypraszam sobie. Zero-jedynkowy to jestem ja :rotfl:

saxorulez napisał/a:
Chciałem pokazac Markowi ze S3 tez potrafi być szybkie.

Ale seria nie jest szybka... Ja znam cc, które objedzie Twoje saxo na prostej i na krętym i czy to świadczy o tym, że seria sporting jest szybki? Nie, Łukasz, nie znaczy. Napisałeś, że S3 może być szybkie, ale w serii nie jest, nie było, nie będzie. A jak sobie tam silnik rakietowy wsadzisz to może na ćwiarę wszystko objechać, ale to nie ma nic do rzeczy.
saxorulez napisał/a:
Klepnąłeś Megane R26 na prostej - czy sądzisz ze dasz mu radę na ringu?

Nie widzę logiki w Twoich postach, tonący i brzytwy się chwyta. W LBN w tym roku bedę na szarym końcu, zapomniałem jak się skręca.
saxorulez napisał/a:

Daruj sobie Łukasz, bo ja też mogę być uszczypliwy. Walnąłeś parę głupst w tym temacie i teraz próbujesz od tematu odbiec, by się wykręcić...

Marek23 napisał/a:
Ale seria nie jest szybka...
[...]
Napisałeś, że S3 może być szybkie, ale w serii nie jest, nie było, nie będzie.

Marek, czy ty przypadkiem nie masz na myśli poprzedniego S3?
Od zeszłego roku jest nowe 265 KM.

mAbZ napisał/a:
Marek, czy ty przypadkiem nie masz na myśli poprzedniego S3?
Od zeszłego roku jest nowe 265 KM.

Pan Łukasz pisał o starym S3... Nowe już widziałem na drodze jak szło pełnym ogniem.

Marek23 napisał/a:
Daruj sobie Łukasz, bo ja też mogę być uszczypliwy. Walnąłeś parę głupst w tym temacie i teraz próbujesz od tematu odbiec, by się wykręcić...

Nikt nie zabrania Ci być uszczypliwym - na końcu był uśmiech Marku

Nie chwytam sie brzytwy - dla mnie S3 w serii jest autem FAJNYM, dla Ciebei nie i niech tak zostanie.

Marek23 napisał/a:
Nie widzę logiki w Twoich postach, tonący i brzytwy się chwyta. W LBN w tym roku bedę na szarym końcu, zapomniałem jak się skręca.

To jest wypowiedz na temat tego że ring nie jest dobry do porówna, jak nie jest to nie pisz w każym poście czasów z tego toru proszę.

Marek23 napisał/a:
Pan Łukasz pisał o starym S3... Nowe już widziałem na drodze jak szło pełnym ogniem.

Zgadzam się pisałem o starym S3 - ale nie chciał bym go mieć.

Chciał bym nowe S3 bo o nim mowa w tym temacie.

Stare dałem jako przykłąd tego ze potrafi pojechać szybko, czy uważasz ze nowe na takim setupie +70KM pojedzie gorzej? Nie sądzę.

saxorulez napisał/a:

To jest wypowiedz na temat tego że ring nie jest dobry do porówna, jak nie jest to nie pisz w każym poście czasów z tego toru proszę.

Ależ nie pisałem Łukasz, ale Ty mnie spytałeś o czasy na tym torze to Ci grzecznie odpowiedziałem. Skleroza?
saxorulez napisał/a:
Stare dałem jako przykłąd tego ze potrafi pojechać szybko, czy uważasz ze nowe na takim setupie +70KM pojedzie gorzej? Nie sądzę.

Jak mu wsadzą KW torowe, wywalą środek i całą elekronikę, wsadzą klatę i inne hamulce plus koła to pewno tak. Ale whats the point.

Gubisz się Łukasz w tej dyskusji, poczytaj, popytaj, zastanów sie i możemy wtedy pogadać :*

Poddaje się...

:D

A ja Cię kocham... Kto się czubi ten się lubi :jupi:
Dariano - Śro 20 Lut, 2008

Marek znowu szuka zaczepki :)

Marek23 napisał/a:
Nowe STI też jest hatchem
teraz udaje ze czyms tam jest, wyglada fatalnie ale w moich oczach napewno nie jest hatchem !! ale na litosc boską czemu sie porownuje typowe hatche z takimi typowymi streetcarami , łatwiej jest napisac ,,i tak STI I EVO je klepnie,, zamiast przyjąc do wiadomosci ze S3 jest najlepsze w swojej klasie!! Rownie dobrze moge napisac ze STI dostanie od nowego GTRa czy 911 GT3.
saxorulez napisał/a:
Dla mnie Ani S3, ani 130i ani R32 to nie są Hot Hatche - są to autka klasy premium i nie mają konkurować z EVO, nie chcę udowodnić wyższości S3 nad EVO.
owszem to już extraklasa ale to wciąż hothatche, skoro Mk5 GTI jest to czemu R32 ma nim nie być?
Loko - Śro 20 Lut, 2008

Może najpierw zdefiniuj sobie co to dla Ciebie jest hatch :D , bo s3 jest hatchem, a subaru już nie jest hatchem? :rotfl: Obydwa są tak samo hatchowe :D
Tylko ze s3 jest tylko hatchem, HOT to ono nie jest, jest jak średnio podgrzane kluski z mięsem.