7Kg w rozmiarze 7x16 cali moze to nie rekord ale źle też nie jest...
Piękna, do srebrnego koloru byłaby jak znalazł...tylko, że ja to 15. Rudy, tak samo polecam 16.Loko - Pią 15 Lut, 2008
Rudello napisał/a:
ostatnio wymyslilem taka jak ty masz.. oz.
Dasz przymiezyc??
Szukam i znalezc nie moge. Gdzie sprzedaja Team Dynamics? tzn taka jak pokazala chrzanek
www.jacky.plAnonymous - Pią 15 Lut, 2008 ziomek jak totalnie nic sie nie da wymyslec to sie cos wymysli Rudello - Wto 19 Lut, 2008 Ok. Po wielu głosach wybor pada na 16`
teraz tylko trzeba znalezc ta jedyna, ta najlepsza i najladniejsza. Lans faktor tez sie liczy Anonymous - Wto 19 Lut, 2008
Rudello napisał/a:
Lans faktor
heheeh, bedzie zajebiscie..Anonymous - Pią 22 Lut, 2008 Ja u siebie mam takie 15' na zime
Rudello - Pią 22 Lut, 2008 rozumiem ze chciałes sie pokazać...
bo szukamy 16` Anonymous - Pią 22 Lut, 2008 misiek chyba pora na zmiane auto: 206 s16
piekne fele Loko - Pią 22 Lut, 2008 Heheh skromniacha Rudello - Pią 22 Lut, 2008 zmienione
hmm mysle nad oz superturismo
i na czarna jąAnonymous - Pią 22 Lut, 2008
Rudello napisał/a:
rozumiem ze chciałes sie pokazać...
bo szukamy 16`
Chciałem pokazać wzór felgi , którego nikt jeszcze nie zaproponował, wiem że szukasz 16' , w ofercie są felgi w takim rozmiarze. Czy sie podobają , czy nie, ocenisz sam Anonymous - Pią 22 Lut, 2008
Rudello napisał/a:
hmm mysle nad oz superturismo
i na czarna ją
A może na białoRudello - Pią 22 Lut, 2008
lewap napisał/a:
A może na biało
biel to była koncepcja dla 206 s16 (RIP)
a dla clio przewidziałem czerń, do tego bedzie jeszcze pare detali w najbliżyszm czasie nox - Sob 23 Lut, 2008 Ten model co pokazałeś jest juz nieprodukowany .... Nowy model wygląda tak jak ma dees w swoim pimpie . choć zawsze można szukac w używkach