To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Kalendarium KJS 2008

Marek23 - Śro 06 Lut, 2008

Bad-i napisał/a:
Dlaczego ta od Dytki moze sie schowac - to jest tip top przygotowane auto ktore gosc wypozycza na kazdy KJS :D

Nie o auto mi chodzi... Po prostu jak ktos wypozycza na kajtka topowa eNke, to jest idiota i o motorsporcie nie ma pojecia. Pan Bilek w dlubniety cywilnym STI czasem klepal biale EVO5, ktore na ZUbrach wygralo czasowo. Wiec Pan Bilek takiego kosmite co pewno swe starty zaczyna od eNki pop prostu by zniszczyl...zycie.

Bad-i - Śro 06 Lut, 2008

ale tutaj sie zgadzam z toba....... chociaz z drugiej strony lepiej jest chyba wypozyczyc Evo od Dytki (moje zdanie) niz jechac Rally Sprinta pod Stadionem w Warszawie 450 konnym EVO VIII

Cytat:
ale tutaj sie zgadzam z toba....... chociaz z drugiej strony lepiej jest chyba wypozyczyc Evo od Dytki (moje zdanie) niz jechac Rally Sprinta pod Stadionem w Warszawie 450 konnym EVO VIII

Tylko,ze jak Evo jest Twoje i masz kaprys, to ok, choc tez masz racje,ze pomysl lekko chybiony. Natomiast taka eNka z dyframi,itd to wrecz ciezki sprzet na wolne, stosunkowo ciasen trasy. Lepiej wypozyczyc 106 i pojechac. Dlatego tez wychodze z zalozenia,ze taka osoba nie ma pojecia o jezdzie.

Jedziesz do tej Lodzi?

Bad-i - Śro 06 Lut, 2008

właśnie mysle zeby tam pojechac pugiem i zobaczyc ile ten Evo mnie naklepie :D
106 - Śro 06 Lut, 2008

chyba kazda czesc kraju ma swoja perelke w kjs :D w krakowie dlugo w kjsach
jezdzilo n10 po kuzaju - jezdzil, a bardziej wozil sie nim pan lipski... zbieral baty
prawie od kazdego. auto profil przygotowane, peltory, sluchawki dojazdowe,
rekawice wszystko TOP :) heh kiedys na rajdzie rafinerii trzebinia gosc na os1
zlapal 2 kapcie i zakonczyl udzial w rajdzie :]

Bad-i napisał/a:
właśnie mysle zeby tam pojechac pugiem i zobaczyc ile ten Evo mnie naklepie :D

Spokojnie, pierwszy start...jedz na relaksie, a wynik przyjdzie. Ja ostatni raz startowalem w lipcu, wiec tez sie jakos mega nie nastawiam. Poza tym jesli sie okaze, ze mega pacholkolandia to jade seryjnym sejem. W kontakcie... Zdzwonimy sie w niedziele, po pierwszym oesie :devil:

grzech - Śro 06 Lut, 2008

to wypozyczane Evo od dydkow bylo 10te w Monte Calvaria, wiec szalu nie robi i chyba to jezdzi w kajtkach w setupie grubiej niz enka.
fydi - Czw 07 Lut, 2008

106 napisał/a:
chyba kazda czesc kraju ma swoja perelke w kjs :D w krakowie dlugo w kjsach
jezdzilo n10 po kuzaju - jezdzil, a bardziej wozil sie nim pan lipski... zbieral baty
prawie od kazdego. auto profil przygotowane, peltory, sluchawki dojazdowe,
rekawice wszystko TOP :) heh kiedys na rajdzie rafinerii trzebinia gosc na os1
zlapal 2 kapcie i zakonczyl udzial w rajdzie :]

Pamiętam jak objechałem w pierwszy starcie, tą subaryne na anwie fordem ka.To potem chodziłem i mówiłem, że taki ze mnie dżolo :rotfl: Chłopaki wtedy: taaa na pewno już Ci uwierzę.A dziewczyny: och, ach, och, wow xD

Były początkowo plany, aby pojechać do Brzeszcz, ale w końcu budżet nie pozwolił :> . Życzę udanych łowów Marek23 i Jaco. Strasznie mi się spodobało to na rajdy.org
Cytat:
Przypominam wszystim smile.gif
http://pl.youtube.com/watch?v=LHdrZpto4-c

Anonymous - Czw 07 Lut, 2008
Temat postu: Re: Kalendarium KJS 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
W najnowszym WRC znajduje sie Kalendarium KJS na sezon 2008. Nie jest to moze jakies mega profi, jest wymieniona data, miesce i organizator.

Mam bardzo glupie pytanie.

Gdzie mozna sie zapisac online ?
Interesuja mnie glownie KJSy w mazowieckim i byc moze w Lodzkim. Chociaz na tor Kielce chetnie pojade :)

Czy mozna gdzies dostac info o typie trasy danego KJS ?

Nie chce rozwalic auta, zatem wszelkie szutry odpadaja. Interesuja mnie tylko asfalty i to rowne. Auto to 100% seria.

Jeszcze niedawno mialem auto do "glupot", ale sprzedalem. Na utrzymanie 3ch aut kasy brak T_T

Czy potrzebuje cos wiecej oprocz sprawnego auta ? Kask, pilot ? Szczere checi ? :D

Drone napisał/a:

Czy potrzebuje cos wiecej oprocz sprawnego auta ? Kask, pilot ? Szczere checi ? :D

czytaj forum to sie dowiesz wiecej ;)
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=3124

Drone napisał/a:

Interesuja mnie glownie KJSy w mazowieckim i byc moze w Lodzkim. Chociaz na tor Kielce chetnie pojade :)

na stronie Automobilklubu ktory ogranizuje KJS

Drone napisał/a:

Interesuja mnie tylko asfalty i to rowne. Auto to 100% seria.

to idz fo F1

Marek23 - Czw 07 Lut, 2008

Drone napisał/a:
Czy potrzebuje cos wiecej oprocz sprawnego auta ? Kask, pilot ? Szczere checi ?

wystarczy... Prpopnuje trening na waskim placu z mierzeniem czasu. To BARDZO Ci pomoze... Sledz strony typu rajdy.hoga.pl , rajdy.org.pl i jakies inne... Tam na bierzaco z tygodniowym lub dluzszym wyprzedzeniem sa nesy o danych imprezach.
I to tyle... Zalozenie na pierwszy start to dojechac bez bledow i kar. Jak to Ci sie uda to bedziesz wysoko.
Pozdro

Drone napisał/a:

Czy mozna gdzies dostac info o typie trasy danego KJS ?

http://www.ak-centrum.pl/
http://www.ak-polski.org.pl/
http://www.rallycross.pl/Rzemieslnik_web/index.php

OSKAR - Czw 07 Lut, 2008

marcello rozumiem,ze lecisz w pierszym jaki bedzie w mazowieckim???
kurka chetnie bym wystartowal,ale wiadomo.

zaraz marcel powie,ze lestem lamusem bo mi fury szkoda :/ :/ :/

OSKAR napisał/a:
marcello rozumiem,ze lecisz w pierszym jaki bedzie w mazowieckim???
kurka chetnie bym wystartowal,ale wiadomo.

zaraz marcel powie,ze lestem lamusem bo mi fury szkoda :/ :/ :/

ziom spoko rozumiem przeciez ;) i jedziemy cos jak tylko bedzie u nas :D

OSKAR - Czw 07 Lut, 2008

ja napewno na RS pojade cytryna :devil: :devil:

a co do kajtow to sie jeszcze okaze.zalezy jak z toyota bedzie.