Dlaczego ta od Dytki moze sie schowac - to jest tip top przygotowane auto ktore gosc wypozycza na kazdy KJS
Nie o auto mi chodzi... Po prostu jak ktos wypozycza na kajtka topowa eNke, to jest idiota i o motorsporcie nie ma pojecia. Pan Bilek w dlubniety cywilnym STI czasem klepal biale EVO5, ktore na ZUbrach wygralo czasowo. Wiec Pan Bilek takiego kosmite co pewno swe starty zaczyna od eNki pop prostu by zniszczyl...zycie.Bad-i - Śro 06 Lut, 2008 ale tutaj sie zgadzam z toba....... chociaz z drugiej strony lepiej jest chyba wypozyczyc Evo od Dytki (moje zdanie) niz jechac Rally Sprinta pod Stadionem w Warszawie 450 konnym EVO VIIIMarek23 - Śro 06 Lut, 2008
Cytat:
ale tutaj sie zgadzam z toba....... chociaz z drugiej strony lepiej jest chyba wypozyczyc Evo od Dytki (moje zdanie) niz jechac Rally Sprinta pod Stadionem w Warszawie 450 konnym EVO VIII
Tylko,ze jak Evo jest Twoje i masz kaprys, to ok, choc tez masz racje,ze pomysl lekko chybiony. Natomiast taka eNka z dyframi,itd to wrecz ciezki sprzet na wolne, stosunkowo ciasen trasy. Lepiej wypozyczyc 106 i pojechac. Dlatego tez wychodze z zalozenia,ze taka osoba nie ma pojecia o jezdzie.
Jedziesz do tej Lodzi?Bad-i - Śro 06 Lut, 2008 właśnie mysle zeby tam pojechac pugiem i zobaczyc ile ten Evo mnie naklepie 106 - Śro 06 Lut, 2008 chyba kazda czesc kraju ma swoja perelke w kjs :D w krakowie dlugo w kjsach
jezdzilo n10 po kuzaju - jezdzil, a bardziej wozil sie nim pan lipski... zbieral baty
prawie od kazdego. auto profil przygotowane, peltory, sluchawki dojazdowe,
rekawice wszystko TOP :) heh kiedys na rajdzie rafinerii trzebinia gosc na os1
zlapal 2 kapcie i zakonczyl udzial w rajdzie :]Marek23 - Śro 06 Lut, 2008
Bad-i napisał/a:
właśnie mysle zeby tam pojechac pugiem i zobaczyc ile ten Evo mnie naklepie
Spokojnie, pierwszy start...jedz na relaksie, a wynik przyjdzie. Ja ostatni raz startowalem w lipcu, wiec tez sie jakos mega nie nastawiam. Poza tym jesli sie okaze, ze mega pacholkolandia to jade seryjnym sejem. W kontakcie... Zdzwonimy sie w niedziele, po pierwszym oesie grzech - Śro 06 Lut, 2008 to wypozyczane Evo od dydkow bylo 10te w Monte Calvaria, wiec szalu nie robi i chyba to jezdzi w kajtkach w setupie grubiej niz enka.fydi - Czw 07 Lut, 2008
106 napisał/a:
chyba kazda czesc kraju ma swoja perelke w kjs w krakowie dlugo w kjsach
jezdzilo n10 po kuzaju - jezdzil, a bardziej wozil sie nim pan lipski... zbieral baty
prawie od kazdego. auto profil przygotowane, peltory, sluchawki dojazdowe,
rekawice wszystko TOP heh kiedys na rajdzie rafinerii trzebinia gosc na os1
zlapal 2 kapcie i zakonczyl udzial w rajdzie
Pamiętam jak objechałem w pierwszy starcie, tą subaryne na anwie fordem ka.To potem chodziłem i mówiłem, że taki ze mnie dżolo Chłopaki wtedy: taaa na pewno już Ci uwierzę.A dziewczyny: och, ach, och, wow
Były początkowo plany, aby pojechać do Brzeszcz, ale w końcu budżet nie pozwolił . Życzę udanych łowów Marek23 i Jaco. Strasznie mi się spodobało to na rajdy.org
Gdzie mozna sie zapisac online ?
Interesuja mnie glownie KJSy w mazowieckim i byc moze w Lodzkim. Chociaz na tor Kielce chetnie pojade
na stronie Automobilklubu ktory ogranizuje KJS
Drone napisał/a:
Interesuja mnie tylko asfalty i to rowne. Auto to 100% seria.
to idz fo F1Marek23 - Czw 07 Lut, 2008
Drone napisał/a:
Czy potrzebuje cos wiecej oprocz sprawnego auta ? Kask, pilot ? Szczere checi ?
wystarczy... Prpopnuje trening na waskim placu z mierzeniem czasu. To BARDZO Ci pomoze... Sledz strony typu rajdy.hoga.pl , rajdy.org.pl i jakies inne... Tam na bierzaco z tygodniowym lub dluzszym wyprzedzeniem sa nesy o danych imprezach.
I to tyle... Zalozenie na pierwszy start to dojechac bez bledow i kar. Jak to Ci sie uda to bedziesz wysoko.
PozdroAnonymous - Czw 07 Lut, 2008 Temat postu: Re: Kalendarium KJS 2008
Drone napisał/a:
Gdzie mozna sie zapisac online ?
Interesuja mnie glownie KJSy w mazowieckim i byc moze w Lodzkim. Chociaz na tor Kielce chetnie pojade
Czy mozna gdzies dostac info o typie trasy danego KJS ?