grzech - Nie 27 Sty, 2008 Sucho to myslalem ze bedzie wczoraj, jak dobieralem gumy i gowno bylo - dobra ustaliliscie ze na prostej szpera w saxo nic nie daje, dla mnie super.Marek23 - Nie 27 Sty, 2008 Nie spinaj sie...
grzech napisał/a:
zakladam szpere, wiec auta stana sie nieporownywalne, no chyba ze Ty masz tez szpere?
Chodzi o to zdanie... Troche przesadziles.grzech - Nie 27 Sty, 2008 bo ja ciagle jestem przekonany ze Bad-i chcial sprawdzac auto jakos teraz a nie na wiosne jak bedzie sucho i cieplo, a warunki jakie sa teraz moim zdaniem daja przewage aucie ze szpera, dlatego uprzedzilem ze auta moga byc nieporownywalne - ot tyle.
juz sie nie spinam bo nie ma o co.dzik - Nie 27 Sty, 2008 a na mokrym wystartujesz jak 4x4?
bez przesady, jak startuje clio na mokrym to mi przod lata na lewo i prawo, szpera nic tu nie da, nie dopisuj do szpery cudownych wlasciwosci a szczegolnie ze beda nieporownywalne
duzo wieksze znaczenie beda mialy opony, bo na mokrym widac ktora lepiej ciagnie, mozna dostac kilka dlugosci wiec w takich warunkach i tak wiekszy sens bedzie mialo sciganie z rolowancasaxorulez - Nie 27 Sty, 2008 zgadzam się..
szpera sprawdzi sie na zakręcie.. i tam to jest szok po prostu!Niemy - Nie 27 Sty, 2008