HH.ORG na Torze - [foto & gg] VI eliminacja sezonu gokartowego HH.org
DeeS - Nie 13 Sty, 2008 Ten gokart 80 koni jest masakra.
Mialem okazje nim pojezdzic po torze lublin i powiem wam ze po 12 kolkach jak zjechalem nie moglem o wlasnych silach wysiasc wyciagali mnie za fraki. To jeszcze nic bo kiedy tylko poczulem grunt pod nogami od razu same mi sie ugiely... taka adrenalina 6 biegow..... moc predkosc . Piekna sprawa
Co do zabawy fajna przygoda, niezle zdjecia chlopaki Niemy - Nie 13 Sty, 2008
DeeS napisał/a:
Ten gokart 80 koni jest masakra.
Mialem okazje nim pojezdzic po torze lublin i powiem wam ze po 12 kolkach jak zjechalem nie moglem o wlasnych silach wysiasc wyciagali mnie za fraki. To jeszcze nic bo kiedy tylko poczulem grunt pod nogami od razu same mi sie ugiely... taka adrenalina 6 biegow..... moc predkosc . Piekna sprawa
ja tez tak chceeeeeeeee anjas - Nie 13 Sty, 2008 miiii... miii... miiiszcz normalnieAnonymous - Nie 13 Sty, 2008 mi kurwa jaki ty jestes pojebany jak oni z toba tam wytrzymuja
ale na fotografa HH.org mozemy chyba cie mianowac mi - Nie 13 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
mi motyla noga jaki ty jestes wykonujący ruchy posuwiste jak oni z toba tam wytrzymuja
trochę ich pupy bolą, ale ogólnie jest ok
Marcel 08 napisał/a:
ale na fotografa HH.org mozemy chyba cie mianowac
1. nie mam czasu
2. słabo cykam fotki
3. sprzęt mam taki se
4. jestem pedałemAnonymous - Nie 13 Sty, 2008 to chuj ci w dupe stary, to ja tu na deszcze stoje wilki jakies szczekaja a ty mi mówisz,ze sie nie da mi - Nie 13 Sty, 2008 życie, ziąą BaRtO_206GT - Nie 13 Sty, 2008 heehhe zajebisty wyjazd chlopaki!!! zazdroszcze wam!!! (zwlaszcza nocy razem z Mi ).
heheheh FreeMan Ty swirku wsiadles w Lage i pojechales do Krakowa? ah ta mlodziencza fantazja
Nox Ty gruba swinio heheheheh sorry strick - Nie 13 Sty, 2008
mi napisał/a:
Tres Delinquentes
Tam widac jaka Marcel ma ochote na Rudella 106 - Nie 13 Sty, 2008 MI super zdjecia
swoich kilka z toru dodam wieczorem :)FreeMan - Nie 13 Sty, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
heheheh FreeMan Ty swirku wsiadles w Lage i pojechales do Krakowa? ah ta mlodziencza fantazja
hehehe, okazalo sie ze mam wolny weekend ,a i tak chcielismy wyskoczyc z Ania do Kraka, to skorzystalismy z okazji.
Wyjazd na maxa udany. A karty na maxa profi. W W-wie nie ma czegos takiego.
Grupa krakowska zajebista. Pzdr dla wszystkich.qbus - Nie 13 Sty, 2008 a ty tez byles? to sie chyba nie poznalismy
zaluje ze nie moglem z wami pobawic w piatek, na kartach bylo fajnie, spontanicznie i milo, wiem ze z przyjemnoscia napewno skorzystam z nastepnej okazji do "blizszego" poznania sie... pozdro.
super fotki mi - Pon 14 Sty, 2008 1. 106 - jak z fotkami?
2. przypomniało mi się, że w pierwszym klubie pedały mi kazali dowód pokazać nox - Pon 14 Sty, 2008
mi napisał/a:
2. przypomniało mi się, że w pierwszym klubie pedały mi kazali dowód pokazać
to była gruba akcja mi najstarszy a proszą go o dowód qbus - Pon 14 Sty, 2008 a tak btw... to gdzie sie bawiliscie?