Gry Forza motorsport 2 i pinata... to kosztuje 1349 złPiTT - Wto 11 Gru, 2007 ja bym nie brał arcade bo nie ma dysku tylko kartę pamięci
a dobre demko które można sobie ściągnąć to ok 1GB
lepiej dołożyć na wersje premium albo eliteanjas - Wto 11 Gru, 2007 Ooo, na torze pojawił się Jimek
wystartował jako ostatni ale już na pierwszej prostej poradził sobie z kilkoma rywalami
potem było już tylko lepiej, klepał wszystkich na zakrętach, ale od czołówki dostawał na prostych
A tymczasem... w NY, nieopodal TimeSqare Barto klepał swoich murzyńskich braci:
kubas - Wto 11 Gru, 2007 piekna gierka jejku jejku anjas genialne podpisy ) Dajesz cale hh.org fotostory anjas - Wto 11 Gru, 2007 a ładny body-kit dostał Barto?
Jest siatex, jest podwójny spojler, jest przyciemniona na czerwono szyba (ale słabo ją widać w tym świetle). Są wyginane progi i jest zajebiaszczy zderzak z tyłu. Poezja.
Szkoda, że nie widać felg, bo też wybrałem te najgustowniejsze...kubas - Wto 11 Gru, 2007 noo barto jak w realu LOL LOL najlepsza ma maske LOLAnonymous - Wto 11 Gru, 2007 heheh ale to ze dawalem sie na prostej to chyba jest jakis error PiTT - Wto 11 Gru, 2007 klasyka, zaraz zobaczymy co potrafii
mistrz driftu LOL
przegrzały się troszku
na parkingu przed biedronką
k-mart - Śro 12 Gru, 2007 o w morde, grafika wymiata.
Jedyny blad:
naklejka "turbo" jest w niewlasciwym miejscuanjas - Śro 12 Gru, 2007 cd. HotHatch story...
... a to kto?????
Przecież to lenny! (trochę z kolorem przesadziłem, ale seryjny wydawał mi się zbyt czerwony)
Korzystając z pięknej, jesiennej pogody nasz bohater postanowił poszaleć na torze
Walka była zaciekła, ale hondata i twardy zawias robiły swoje. Udało się pojechać nawet Integre TypeR
W tym samym czasie, ale w innym miejscu nasz kolega eM oddawał się swoim ulubionym rozrywkom... (niestety w grze samochód Maćka udało się zeswapować na silnik b18c5... b16 nie było)
1/4 mili:
i palenie gumy... jak na każdym spocie
Michał - Śro 12 Gru, 2007 no tak bo maciek to taki klubowy dresiarz, lubi ujarać laczęta
zarcik
giera wymiata , dobre podpisy
nie ma saxo ?? kubas - Śro 12 Gru, 2007 a moze 205 jest ? 205 gti powinno byc !! anjas dajesz cale fotostory Jakarti - Śro 12 Gru, 2007 HGT nie ma na pewno (
ale piekna gierka.. stracilbym przy niej zycie..GOKART - Śro 12 Gru, 2007 a jest w tej grze widok z kokpitu ? Bo takie jeżdzenie z widoczkiem na samochód zawsze mnie motyla nogaAnonymous - Śro 12 Gru, 2007
anjas napisał/a:
W tym samym czasie, ale w innym miejscu nasz kolega eM oddawał się swoim ulubionym rozrywkom... (niestety w grze samochód Maćka udało się zeswapować na silnik b18c5... b16 nie było)