u mnie ok - plynnie. dobra dzida jechal tam szpery nie ma nie?
No niestety nie ma, jakby była może by szło z Szejami walczyć. to N2 bez modów praktycznie.martin.h - Czw 16 Paź, 2008 Już za miesiąc z hakiem rusza najbardziej kultowy rajd w PPZM. Powraca też OS Chybie (poza tym Goleszów i Dębowiec). Lista pewnie też będzie ciekawa (Kajto już się zapowiedział), może doczekamy się setki zgłoszeń.
Ktoś z forumowiczów się wybiera (a może ktoś startuje)?106 - Czw 16 Paź, 2008
martin.h napisał/a:
(a może ktoś startuje)?
chyba ja... znaczy albo pojedziemy albo nie .. na razie to pol na pol
choc na wszelki wypadek wolne w pracy juz mam jesli start dojdzie
do skutku to chcialbym zeby bylo max slisko....Anonymous - Czw 16 Paź, 2008 Ja będę na bank skoro wystarczy odjechać od domu jakieś 3 km i jestem na rajdzie qbus - Czw 16 Paź, 2008 Bartek z kim?
Zawsze chcialem wystartowac w tym rajdzie ale jeszcze nie w tym roku, jade ogladac napewno, od 2003 roku zawsze jestem tam na ogladarce.CHRZANEK - Czw 16 Paź, 2008 Zmieniłem tytuł żeby data nie był myląca...
Ja chętnie bym pojechał polukać - o ile będzie jeszcze 3 chętnych z Wawy...
Standardowo staje na pierwszym odcinku, na pierwszym trudnym winklu i patrze martin.h - Czw 16 Paź, 2008 Pozwolę sobie na przypomnienie jak to było w 2001 roku, według mnie najlepszym jak dotąd (170 zgłoszeń !!!) -> http://pl.youtube.com/watch?v=x5iSCxEeLw8106 - Czw 16 Paź, 2008 qbus napisze jak wysle zgloszenie
cieszynke jechalem w 2005. genialny rajd. tez bylo cos kolo 100 zalog. nocny
prolog, masa ludzi, start i meta na cieszynskim rynku. super odcinki... i przed
rajdowa impreza taka ze zaspalismy i spoznilismy sie 12 minut na pierwszy
pkc. dostalismy za to na starcie 2 min kary
Maciek - Czw 16 Paź, 2008 Radziu jak tylko dostane dwa dni wolnego w tym terminie to mozesz mnie wpisac na liste GeKo - Nie 19 Paź, 2008 My też się szykujemy, jeśli uda się pokażemy naszą nową broń od naszych czeskich przyjaciół. Na razie trwają prace kosmetyczne i szukanie budżetu. Warunki nam obojętne, choć najlepiej śnieg, lub mega syf jak rok temu.qbus - Nie 19 Paź, 2008 A ja wiem co to za fur!
klatka ogarnieta? tam byl chyba jakis problem, ogladalem kiedys rajd z Siekierka i spotkalismy Piotrka na odcinkach, pamietam ze cos wspominal na ten temat.106 - Nie 19 Paź, 2008 ... dzis mialem tel ze znalazl sie budzet na start wiec powinno byc dobrze fydi - Nie 19 Paź, 2008
Cytat:
... dzis mialem tel ze znalazl sie budzet na start wiec powinno byc dobrze
Proszę super. Bardzo się cieszę. Teraz to się zastanawiam nad kibicowaniem
Marek23 - Nie 19 Paź, 2008 Powodzenia chłopaki!qbus - Nie 19 Paź, 2008 Nie ma sie nad czym zastanawiam, tam trzeba wtedy byc. Wg mnie najciekawszy rajd asfaltowy w pl.