CHRZANEK - Pon 22 Paź, 2007 A ja sie ciesze że Polska znów jest w Europie...
Naprawde bardzo sie Cieszę !
Wczoraj o 22:55 w naszym domu byla ogromna radość ...206 Gti - Pon 22 Paź, 2007 SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To duży krok na przód ... Super...
Bardzo sie ciesze
i dziękuje Kondziułanie !!!:) - sam go namówiełem M - Pon 22 Paź, 2007 Wszyscy sie spuscili to mozna zamknąć
Otworze ten post za dwa lata, obyscie mieli miny rownie wesole
Czego sobie i wam zycze
Zamykam za godzine KonradMK - Pon 22 Paź, 2007 to ja dodam tylko że jeśli wszystko pójdzie gładko to idziesz Maciu na paradę równości w obcisłych legginsach za 2 lata M - Pon 22 Paź, 2007
KonradMK napisał/a:
to ja dodam tylko że jeśli wszystko pójdzie gładko to idziesz Maciu na paradę równości w obcisłych legginsach za 2 lata
Taaaa, jak juz pojde to bede bić pasami KonradMK - Pon 22 Paź, 2007 wiedziałem że masz jakieś fetysze, zboczeńcu
PS i w podpisie gejowską tęczę heheheheM - Pon 22 Paź, 2007
KonradMK napisał/a:
wiedziałem że masz jakieś fetysze, zboczeńcu
PS i w podpisie gejowską tęczę hehehehe
Twoja stara jest gejowska.KonradMK - Pon 22 Paź, 2007 A twoja słucha Rubika
M - Pon 22 Paź, 2007 LOL.
Dobra, chcecie cos jeszcze napisać?ps - Pon 22 Paź, 2007 ja napisze, ze sie ciesze, ale od euforii jestem daleki - juz widze em'a jak pisze "a nie mowilem" jak beda jakies aferki wychodzic.
Anyway - gorzej nie bedzie, a jest szansa, ze duuzo lepiej, takze:
HUUUUUUUUUURRRRAAAAAA Michał - Pon 22 Paź, 2007 Wygrało lepsze zło. Lepsze to niż pis. Juz bumar sie trzesie bo znowu zmiany ( jak w wiekszosci państwówek )
Cytat:
Anyway - gorzej nie bedzie, a jest szansa, ze duuzo lepiej, takze:
popieram MORDO TY MOJA
HUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAKonradMK - Pon 22 Paź, 2007
ps napisał/a:
ja napisze, ze sie ciesze, ale od euforii jestem daleki - juz widze em'a jak pisze "a nie mowilem" jak beda jakies aferki wychodzic.
najłatwiej jest narzekać.
PS Maćku nie widziałem cię na listach wyborów samorządowych, może przejdziesz od słów do czynów i uczynisz naszą Polskę krajem miodem i mlekiem (z dorodnych, słowiańskich cyców) płynącym? M - Pon 22 Paź, 2007 -- Przemyślałem sprawe i to było niesmaczne, nie w moim stylu -- KonradMK - Pon 22 Paź, 2007 zdecydowanie jesteś śmieszniejszy jak udajesz patriotę-nacjonalistęM - Pon 22 Paź, 2007 Zastanawiam sie czy powinienem sie poczuc dotkniety i chyba nie?