Postanowiłem robić mniej więcej to samo (edukacja połączona z PR), częściowo z tymi samymi ludźmi ale poza bankiem... Ale powiem szczerze, mam coraz więcej wątpliwości i dziś zacząłem się wahać czy warto. Czy ryzyko nie jest za duże. Dziś dostaliśmy kolejny kontrakt i żeby to ogarnąć musielibyśmy zatrudniać przynajmniej 6 osób na pełny etat i kolejnych kilka "z doskoku" - na jakieś umowy zlecenia, umowy o dzieło... Nie wiem czy to nie za duża odpowiedzialność - mieć na swoim karku tyle osób (inaczej było w banku, bo nie musiałem płacić zespołowi ze swojej kieszeni...)
Może lepiej dalej pracować gdzieś na etacie i mieć wszystko w dupie?
Wystarczy tych zwierzeń Mam straszną zagwozdkę, ale muszę sam ją przetrawić... To nie jest takie łatwe jak mogłoby się wydawać.
Endrju zawsze warto spróbować !! jak poczujesz, że jednak nie dasz rady to zawsze znajdziesz posadę. 3mam kciuki za Ciebieanjas - Pią 24 Sie, 2007 dzięki za wsparcie... na razie walczę Vlodarsky - Pią 24 Sie, 2007
anjas napisał/a:
dzięki za wsparcie... na razie walczę
tak inteligentni i ambitni ludzie jak Ty zawsze sobie poradzą. Walcz już nie słodze tylko życzę powodzeniaanjas - Pią 24 Sie, 2007
Vlodarsky napisał/a:
tak inteligentni i ambitni ludzie jak Ty
podrywasz mnie? KonradMK - Pią 24 Sie, 2007 robicie burdel znowu Anonymous - Pią 24 Sie, 2007 Ja nie mam zawodu wyuczonego
Liceum ogolnoksztalcace - bez zawodu.
Matematyka na Uniwerku Warszawskim bez specjalizacji i praktyk pedagogicznych - bez zawodu?
Informatyka na Uniwerku Warszawskim, specjalizacja logika stosowana - poki co wciaz bez dyplomu, wiec oficjalnie bez zawodu?
Zawod wykonywany:
Administrator, projektant, dzial utrzymania sieci i webmaster w jednej osobie w niewielkiej firmie telekomunikacyjnej na jeden etat.
Analityk, kierownik projektu, projektant i programista w jednej osobie w sporej firmie it na drugi etat.
Mimo braku zawodu sie nie nudze... Vlodarsky - Pią 24 Sie, 2007
anjas napisał/a:
podrywasz mnie?
daję Ci wolną rękę, żebyś Ty podrywał mnie GOKART - Pią 24 Sie, 2007 Ja mam podobne wykształcenie jak Dzik tyle że jakoś dobrnąłem do końca. Studia na Polibudzie Szczecińskiej. Nawet pamiętam temat pracy: Port równoległy EPP / ECP jako uniwersalny port wejścia - wyjścia... ambitne
Ulubiony przedmiot : Techniki kompilacji ... do tej pory odbija mi się tworzenie własnego kompilatora...
Wykonywany: Prywaciarz, mam dwie ręce nimi kręce Anonymous - Pią 24 Sie, 2007 dobra zintegruje sie tym razem.
kompozytor. jak skoncze studia to magister sztuki
a dzialam w powyzszym zawodzie od wieku lat 7 + aranzer/producent(poamerykanskiemu mowiac)/orkiestrator/.../.../chuj/.../
ps. tak, kompozytor bukietow, aranzer wnetrz kurwa jasne, spierdalaj pizdo Anonymous - Pią 24 Sie, 2007 Ukonczona Akademia filmowa na kierunku montaz (dyplom w fazie powstawiania)
Wykonywany zawod: praca w studiu postprodukcyjnym - maszynownia + asystowanie montazystce Vlodarsky - Pią 24 Sie, 2007 ciekawie się to czyta wsztkoAnonymous - Pią 24 Sie, 2007
shorti napisał/a:
Ukonczona Akademia filmowa
ktora ziom?
k-mart napisał/a:
filozof & historyk
Grosze zarabiam na samochodach
hehe nono... :564: masz kolejnego plusa, chyba sie w tobie zadluzam ale skonczyles? :551:Anonymous - Pią 24 Sie, 2007 Jimus jest tylko jedna szkola z taka nazwa Akademia filmu i telewizji ktora znajduje sie w wytworni filmow fabularnych i dokumentalnych na chelmskiej ale teraz jest zmiana siedziby i bedzie teraz na pradze bleeeee Marek23 - Pią 24 Sie, 2007 Ukończone 3 lata Zarządzania Przedsiębiorstwem Europejskim, trochę brakuje do magisterki i tak już raczej zostanie. Na razie jeżdżę(skaczę) na snowboardzie), obmyslając jak zarobić pierwszy milion...k-mart - Pią 24 Sie, 2007
JIMEK napisał/a:
hehe nono... :564: masz kolejnego plusa, chyba sie w tobie zadluzam ale skonczyles?
Thx ziom!
Dopiero zaczalem dwa lata temu! Troche pozno, ale w koncu Filozofia to tak z serca, historie bo zawsze mnie interesowala. Chociaz teraz zaluje, powinienem sie zajac historia sztuki Praca w muzeach itd..