KonradMK - Śro 25 Lip, 2007 aha - Bad-i kombinuj tą zniżkę, bo jak nie to ci zabiorę pomógł Anonymous - Śro 25 Lip, 2007 faleza jest sympatyczna ..... moze sam sie tam wybiore w week jak beda miejsca :548:
a jak chcesz jeszcze odpoczac i smacznie zjesc ale niekoniecznie nad morzem to POLECAM
mają dysko i blisko do morza czyli bauns i niedaleko żeby pawiana puścić. wygląda śmiesznieKonradMK - Śro 25 Lip, 2007 hehe nie no nic mi się nie podoba, jak by było więcej ludu to można by wynająć jakąś chatę dużąBad-i - Czw 26 Lip, 2007 Kondziu, jezeli chodzi o znizke to juz nad tym pracuje.
Jezeli chodzi o Faleze - to tam masz tylko sniadanie w cenie, obiadokolacje mozesz jesc w knajpie, a whiskacza mozemy walnac w Heinekenie
Are odpusc, bylem raz i wystarczy. Podlogi i sciany sa zrobione z dykty - ja mieszkalem na ostatnim pietrze i slyszalem wszystkie rytmy z podziemnej dyskoteki. Poza tym ceny mieli tez takie sobie a standard uslug byl fatalny.KonradMK - Czw 26 Lip, 2007 mhm, ta Faleza mi nie daje spać a jest tam w okolicy coś ciekawego? bo rozumiem że standard wysoki więc fajnie się siedzi w pokoju i ogląda TV ale wolałbym troszkę połazić (pomaga się odkacować )Bad-i - Czw 26 Lip, 2007 Faleza to praktycznie Jastrzebia Gora - takze spacerem do Ary walisz (a po drodze duzo lasow zeby puscic pawia)
Do Heinekena masz 1.300 metrow (pomogl)KonradMK - Czw 26 Lip, 2007 to co z tą propozycją...Bad-i - Czw 26 Lip, 2007 a proń Cię bardzo:
1.
,,W zaciszu Młyna...”
3 dniowy pobyt w hotelu Młyn Klekotki dla 2 osób, który obejmuje:
2 noclegi ze śniadaniem w pokoju dwuosobowym
kosz owoców i bukiet kwiatów w pokoju gości
„leśna kolacja” z miodem pitnym pierwszego wieczoru
romantyczna kolacja przy świecach z butelką wybornego wina
masaż twarzy i dekoltu dla niej
masaż kręgosłupa dla niego
jacuzzi z szampanem w środku ogrodu
wycieczka rowerowa lub piesza trasą wytyczoną przez przewodnika
2.
Czekoladowy weekend we dwoje”
pakiet zawiera:
2 noclegi ze śniadaniem w pokoju dwuosobowym
lampkę wina musującego na powitanie
kolację 4 - daniową z miodem pitnym w wybrany wieczór
rozgrzewającą filiżankę czekolady przy kominku
saunę dla dwojga
całościowy masaż czekoladowy dla Pani
całościowy masaż czekoladowy dla Pana
zabieg parafinowy na dłonie dla Niego i na stopy dla Niej
3.
,,Pakiet odmładzający-CZERWONE WINO”
TRZYDNIOWA propozycja zawiera dla dwóch osób:
dwa noclegi ze śniadaniem w pokoju dwuosobowym lub apartamencie
lunch Spa z Souvignon Blanc
kąpiel w czerwonym winie dla dwojga
regenerującą maskę skóry twarzy dla Pani i Pana
romantyczną kolację z butelką wybornego Pinotage
zabieg odmładzająco-ujędrniający „Czerwone Wino” na ciało
seans rozgrzewający w saunie z witkami brzozowymi
jacuzzi pod gwiazdami z perlistym, katalońskim Cava Brut
Ja osobiscie zrobilem rezerwacje na tą czekolade - tylko mam nadzieje ze masazystka bedzie fajna
Aha bo bym zapomnial:
Atrakcje wliczone w cenę pokoju:
• sauna szwedzka
• fototerapia
• fitness club
• mini golf
• tenis stołowy na wolnym powietrzu
• sala bilardowa
• boisko do piłki siatkowej
• łódki, kajaki, rowery wodne
• gra w kule (petanque)
• korty tenisoweKonradMK - Czw 26 Lip, 2007 brzmi ciekawie... a o jaki hotel chodzi (gdzie to itp), jaki termin i ile to kosztuje - moze być PWBad-i - Czw 26 Lip, 2007
KonradMK napisał/a:
brzmi ciekawie... a o jaki hotel chodzi (gdzie to itp), jaki termin i ile to kosztuje - moze być PW
ceny od 570 za osobe do 1700 za pare zalezy od opcji jaka wybieraszCHRZANEK - Czw 26 Lip, 2007
Bad-i napisał/a:
• gra w kule
Brzmi bardzo interesująco...KonradMK - Czw 26 Lip, 2007 fajne ale całkiem drogie, no nie wiem czekolada pewnie prosto z alpejskiej wioski hehelenny - Czw 26 Lip, 2007 młyn klekotni jest zajebisty!!
nie maja tylko basenu... ale jest dżakuzzi na dworku otwarte w nocy nawet!
a! mam pytanie, co to kurde jest:
Bad-i napisał/a:
• fototerapia
Bad-i - Czw 26 Lip, 2007
lenny napisał/a:
młyn klekotni jest zajebisty!!
nie maja tylko basenu... ale jest dżakuzzi na dworku otwarte w nocy nawet!
Bad-i napisał/a:
• fototerapia
lenny byłes tam?? bo nie wiem na co sie zdecydowac (ze tak powiem bardziej chodzi mi o luksus niz o kase w tej chwili)
lenny napisał/a:
Bad-i napisał/a:
• fototerapia
pani klęka a ja jej robie flasha ptakiem
a tak powaznie to:
Fototerapia czyli światłolecznictwo to nazwa określająca różne działania mające u podstawy leczenie światłem.
W zależności od długości fali rozróżniamy promieniowanie widzialne, promieniowanie podczerwone (ang. infra-red: IR) i promieniowanie nadfioletowe (ang. ultra-violet UV). W obrębie nadfioletu rozróżniamy promieniowanie:
UVA długość fali 320-400 nm
UVB długość fali 290-320 nm
UVC długość fali 100-290 nm
W fototerapii wykorzystuje się naturalne źródła światła (helioterapia) oraz źródła sztuczne (aktynoterapia), wśród których źródłem światła podczerwonego są lampy sollux, natomiast ultrafioletu - lampy kwarcowe.