To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Jaka fura do tworzacego pucharu hothatchy z lat 80tych?

Vlodarsky - Pon 16 Lip, 2007

CHRZANEK napisał/a:
stare dzifki, hot narkotyki, hecze

i spleśniała kiełbasa

M - Pon 16 Lip, 2007

i suche precle
Vlodarsky - Pon 16 Lip, 2007

:) i zielone kółka na pachwinach :)

dobra już starczy :) wracamy do tematu :)

k-mart - Pią 20 Lip, 2007

Panowie, natknalem sie dzisiaj przypadkiem na bojowego klasycznego hothatch'a z poznych lat 80' :)
Mianowicie chodzi o Mazde 323 1.6 Turbo 4WD z roku 1987

Bylem dzisiaj u mojego lakiernika odebrac jakies graty i przy okazji bajerowalem go by sprzedal pieknego czarnego ax'a Gti w stanie idealnym. Ax nie do sprzedania, ale mowi bym bral ta mazde (czerwona) ktorej wogole nie zauwazylem, poniewaz nie znalem tego samochodu a na zimowkach nie rzucila mi sie w oczy. Wlasnie jest w trakcie odrestaurowania takiej samej, tez czerwona, blacha & lakier juz zrobiona, silnik i naped znowu wrocily na miejsce, stoi na 15" slickach, w srodku jeszcze niczego nie ma, ale juz wyglada bojowo
:evilbat:
Ja pytam czy to wogole cos jezdzi. On ze seria 140KM, na szybko mozna zrobic jezdzace 200KM i poczym zabiera mnie do biura i pokazuje jakies wlasne fotki na tej mazdzie ktora wlasnie zrobil z jakiegos wyscigu gorskiego.
Tak jak stoi, a stoi dobrze znaczy ladnie sie prezentuje, kosztuje 1500.- Fr. Ja jej nie wezme bo jestem splukany, ale moze ktos sie zainteresuje ;)

Wogole fajny klient, ma zajawke na hondy, sam jezdzi ladna integra a do zabawy ma cifa vti Michal / Carlose - Gen, pustego, na gwincie, kompletnej nierdzewce, kubel i slick. Wiecej golym okiem nie odkrylem.

Jesli kogos zainteresuje, dajcie znac, porobie fotki (Ale najwczesniej za 2 tyg. bo jutro wyjezdza na ferie)

Vlodarsky - Pią 20 Lip, 2007

super temat !!
CHRZANEK - Pią 20 Lip, 2007

Mazda to klasyk.
Marian Bublewicz taką jeżdzil.
Troche zapomniana ale jednak legenda.
Ja niestety nie mam zaplecza żeby sie w to pobawić to niestety nie jest samochodzik do jazdy codziennej... Szkoda.
Ale Ładnego AX'a Gt/Gti sam bym przyjąl, bo już nie moge ogladać jak Marcel i Vlodarscy szykują te swoje pudeleczka...

Bad-i - Czw 26 Lip, 2007

jezeli patrzec na temat rozsądnie to ja bym brał Kadeta - szybki, malo awaryjny, niskie ceny serwisu, itp itd......

Kazde Turbo bedzie cie meczylo usterkami

CHRZANEK - Czw 26 Lip, 2007

No i troche tego jeszcze jeździ ;) Silnik i wiele elementów podobnych w astrach, co powiększa możliwosć zakupu części.
Niby same "+" ale mnie kadzio nie kręci. Wole "frencze" - 205 GTI 1,9 ;)

Misiek_lbn - Czw 26 Lip, 2007

kadzio GSI16V przy bardzo niskiej seryjnej wadze i dobrym silniku może zadziwić wiele osób :)
jeden z lepszych silników z lat 90 jak dla mnie :)

CHRZANEK - Czw 26 Lip, 2007

Golfas I Gti - oto kwintesencja hothaczowości ;)
I to nie tylko z lat 80tych ale nawet 70tych ;)

Dariano - Czw 26 Lip, 2007

CHRZANEK napisał/a:
Golfas I Gti - oto kwintesencja hothaczowości ;)
I to nie tylko z lat 80tych ale nawet 70tych ;)

Dobrze prawisz synu dobrze :DD D

Misiek_lbn - Wto 24 Lis, 2009

fajny temat, odgrzewamy :?: ;)
pojawił się golf 1 do pucharu, ubył jeden ax i kilka innych aut się pozmieniało :)

dzik - Śro 25 Lis, 2009

Z mazda z tego co slyszalem klopot jest z napedem, tzn skrzynia kleka notorycznie.
OSKAR - Śro 25 Lis, 2009

A o toyocie Corolli mojej GTI nikt nie pamieta :) Rocznik 1989 :)
CHRZANEK - Śro 25 Lis, 2009

OSKAR napisał/a:
A o toyocie Corolli mojej GTI nikt nie pamieta

Bo ona jest tak samo prawdziwa jak Fiesta Nox'a :D :D :D

dzik napisał/a:
Z mazda z tego co slyszalem klopot jest z napedem, tzn skrzynia kleka notorycznie

Ja tez tak słyszałem - ale to chyba dotyczy tej nowszej generacji.
Ta co wkleił Kejmart miała chyba ok 140KM więc czym tam niszczyć ??