Marek23 - Nie 18 Mar, 2007 Ale z wygladu przyznaję, że vts/vtr jest bardzo fajny... Lalagula, jak już dojdzie do "starcia" to dasz się przejechać Twoim, a Ty skontrolujesz moje clio(troche se odchudziłem ) i ocenimy. Ile waży nowy vts?Michał - Nie 18 Mar, 2007 Dziku, nie porównoj nowego clio do nowego vtra. Bo jakbym miał dodatkowo 38 kafla to tak bym zrobił tego vtra ze generalnie clio byłoby parchem przy tym.
dziekuje
aha lagadula jedził szybkimi samochodami wiec jego gadanie ze vtr jego jest szybki oczywiscie moze byc prawdą. I nie upieraj sie ze tak nie jest ( Dziku ) bo nie widziałeś jego egzemplarza.dzik - Nie 18 Mar, 2007 Michal, strasznie spiety jestes.
Napisalem: "Jak bedzie okazja to chetnie sie nim ponownie przejade, moze zmienie zdanie, ale obecnie mam kompletny brak szacunku do tego smaochodu i potrafie sie z niego tylko smiac. "
Nie wykluczam ze ma wyjatkowy egzemplarz, ale nie znalazlem zadnego opisu zeby ten samochod "zpierdzielal".
Sorry, ale jemu tyle brakowalo do sporta ze naprawde poza ECU w skrynce musialby zajsc duzo zmian.
Jak go testowalismy to mialem clio 1.4 16v, i ani przez chwile nie pomyslalem o zmianie.
Powiedz co bys zrobil za te 38KM - Nie 18 Mar, 2007 Złote felgi, złoty łancuch na lusterku, mega audio oraz hydrauliczny zawias
Wybacz Michał, nie moglem sie powstrzymać Michał - Nie 18 Mar, 2007 nie spinam sie, spokojnie, nie bede sie spinać o samochody, to nie sr.pl
wiesz co bym zrobił za 38 kafla ? Oddałbym do Adasia i powiedział
- adaś , masz tu 38 tysia, i weź mojego vtra tak zrób żeby clio sporty objezdzał dzik - Nie 18 Mar, 2007 adas: tak to tylko w erze
albo: "z **** bata nie ulepisz"
Sorki, wiem ze troche przeginam, ale zaczynam sie nabijac z vtr'a Michał - Nie 18 Mar, 2007
eM napisał/a:
Złote felgi, złoty łancuch na lusterku, mega audio oraz hydrauliczny zawias
Wybacz Michał, nie moglem sie powstrzymać
nie no spoko , heheheh, mi to pochlebia niszczyłbym wygladem
ziom, co mi z szybkiego samochodu jak nawet dupek nie moge na to poderwać a takim lansem, Marka23 na fotel obok i ogień Michał - Nie 18 Mar, 2007 adaś by tak nie powiedział, on cos tam ostatnio majstrował na bogato w w c2dzik - Nie 18 Mar, 2007 ale w vts;ie moze nie vtr
[ Dodano: Nie 18 Mar, 2007 ]
sorki, byc moze faktycznie skrzynia po zmianie ECU jakos jezdzi, ale chyba nikt nie zaprzeczy ze seryjna jej praca to obiekt drwin Marek23 - Pon 19 Mar, 2007
Michał napisał/a:
Marka23 na fotel obok i ogień
Ja od razu chętny, na prawym z Tobą na kobiety(kiedyś pisałem dziwki, ale staram się zmienić).Peter - Pon 19 Mar, 2007
nox napisał/a:
qrde czuje się jak bym był w klubie dla jakiś burżuji , snobów ....
ja mam auto za 2500zł bez klimy szyby mam na korbke z jednym lusterkiem po lewej stronie skrzynia manualna 4 biegowa brak jakich kolwiek wspomagaczy/kontroli trakcji hamowania czy h.. wie czego. A tapicerka hmmm z plamami miłości poprzedniego właściciela oraz pare plamek krwi które niechcą zejść wkońcu auto kupowałem na pradze
na następnym zlocie kazdy pokazuje węża to będzie bardziej miarodajne....
dokladnie!ja tez jak to czytam to pawia az chce sie puscic. spinacie sie jak na klopie. jeden ma ladne, dynamiczne autko miejskie i jest z niego zadowolony, drugi ma kable na wierzchu i non stop cisnie gaz mierzac sobie czasy przyspieszen (wszelkie podobienstwa przypadkowe). ja nie mam ani skory, ani klimy, ani ksenonow ale jak wytocze mojego VTSa to mozecie sie pochowac z tymi waszymi cackami Marek23 - Pon 19 Mar, 2007 Ogólnie vtr nie powala, ale może skrzynia od Lagaluli daje radę i tyle...nie ma co za bardzo jechać, bo synek z Kucharem jeździ i pewno niejedno szybkie auto widział. Ale i tak competition musi być. Lagalula, a jak wygram to dostanę treningówkę Tomka na mały testdrive? Bo ja się serio zepnę na te zawody, namiot rozbijam na Autodromie w Chorzowie i przez tydzień treningi do upadłego...dzik - Pon 19 Mar, 2007 A moje 5-tki to tez luksus zalewa
Tam sie dopiero czuje cala mechanike, ze to dziala, ze to sa tryby.
I nie kosztowal 2500 tylko 1000 Peter - Pon 19 Mar, 2007 hehehehe namiot na Autodromie wpadne polukac jak upalasz od wschodu do zachodu slonca robiac przerwy tylko na zalanie beny Marek23 - Pon 19 Mar, 2007 Bo Dzik wie tak jak ja, że dzień bez ksenona to dzień stracony. Żartuję, kocham was wszystkich ziomki, nawet tych co mają bmw.