Ozy, zby skomplikowane do mycia... Team Dynamics git są, żeby jeszcze zobaczył jak te grafitowe wyglądają...CHRZANEK - Czw 22 Lut, 2007 To napisz do Jacky niech sie wysilą i prześlą ci bogatszą ofertę i przy okazji ceny.
OZ'y mają za to ta zaletę ze jak byś kiedyś zmienił auto na peugeota/citroena to nie musiałbyś zmieniać felg nox - Czw 22 Lut, 2007 z czego mi wiadomo Team Dynamics model pro racer seria 02 pro race 2 jest jedynie jako srebny czarny i biały.
[ Dodano: Czw 22 Lut, 2007 ]
tutaj widać jakie są ogolnie dostepne ale w tym modelu 02 jest tak jak mówiłem
o i tutaj można zobaczyć w jakich kolorach są dostępne poszczegolne modele strick - Czw 22 Lut, 2007 No Marek bierz antracyt! Nigdy mi sie białe fele na srebrnym aucie nie podobały, ale na Twoim Cilo jest git CHRZANEK - Czw 22 Lut, 2007 No faktycznie nie ma antracytu ;-(
Szkoda bo antracyt by zdecydowanie lepiej pasował niż czarny.Marek23 - Czw 22 Lut, 2007 To muszę poszukać jakiegoś antracytu, bo czarne nie... Wrzucajcie jak coś fajnego znajdziecie. Może jakieś Enkei,itd...Jakarti - Czw 22 Lut, 2007 biale OZ GrandTurismo Anonymous - Czw 22 Lut, 2007 ja sie powtorze:
dawaj marek te jasniejsze, a morgan pokaz ze masz wieksze jojcyny i bierz ciemniejsze
za wszystko zaplacisz karta mastercard Marek23 - Czw 22 Lut, 2007 Jakiej firmy te felgi, te jaśniejsze spoko...Peter - Czw 22 Lut, 2007 dobre te co Jimi pokazal.fele to OZetyNiemy - Czw 22 Lut, 2007 ale jak cos to ciemniejszeDariano - Czw 22 Lut, 2007 W\g mojego skromnego zdania OZ ULTRALEGGERA GRAPHITE sa piekne, i te co Jimek pokazal sa tez fajne Wydaje mi sie ze srebrny kolor i biala felga to slaba kombinacja. :551: Ja tam jestem zakochany w OZ Superturismo WRC ktore mam ale fakt jak Marek napisal czyszczenie ich to koszmar Auto myje jakies 20-30 min a felgi zeby doprowadzic do snieznej bieli potrzebuje 1,5-2h :570: :570:CHRZANEK - Czw 22 Lut, 2007 Z ciekawości:
Czym się różni OZ SUPERTURISMO WRC od OZ SUPERTURISMO CORSA ?? ?? ??
Bo ja to sie już gubie Anonymous - Czw 22 Lut, 2007
Marek23 napisał/a:
Jakiej firmy te felgi, te jaśniejsze spoko...
JIMEK napisał/a:
fajne sa nowe crono ht i hlt... i bym do srebrnego antracyt bral... albo czarne mat...