To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - JMK vs JCW

GOKART - Pią 08 Cze, 2007

fajnie ze się w końcu obwąchaliście :D
Jednak customowa mapa u Ciebie robi robotę. Ładuje Ci więcej na dole i stąd tak pięknie uciekasz przy niskich obrotach ale im wyzej tym róznica bedzie mniejsza a nawet może odrabiać. Z jedej strony to fajnie się czymś takim jeździ po miescie z drugiej strony do jazdy po torze moze trochę przeszkadzać.
Teraz sprawa kolektora - to jeden z bardziej udanych kolektorów do miniaka i chyba jeden z cichszych.. naprawdę jest taki bandzior ? :D
Mi chodziło po głowie zeby wciągnąć do siebie oryginalny kolektor JCW Motorsport ale jak zobaczyłem że 2 razy droższy od OEM'owych i potwornie głośny to w rzeczywistości musi być masakra... 4000 obr jest przy 140 km / h czyli prędkość podróżna i jeżeli w kabinie już jest bardzo głośno to chyba nie do przyjęcia. Nic to, za 2 tygodnie MINI UNITED i tam na zywca organoleptycznie sprawdze, oblookam i obwącham wszystkie wydechy i będę wiedział czy warto się w to pakować.
Fajny spociszon brakuje jeszcze tylko niebieskiego.... z Polic :D
P.S. Nie podoba mi się ta rozpórka GTT - wygląda jak element montażowy z jakiegoś mostu. Dawałem mu namiar na gościa w Holandii który ma trochę gratow do miniakow - gościu ma oryginalną rozpórkę Worksa (nówkę ! ) za 75 EUR...

Anonymous - Pią 08 Cze, 2007

ja mam ta rozporke.
a drze ryja strasznie!

Gotti - Pią 08 Cze, 2007

GOKART napisał/a:
Dawałem mu namiar na gościa w Holandii który ma trochę gratow do miniakow - gościu ma oryginalną rozpórkę Worksa (nówkę ! ) za 75 EUR...

Podziel się :)

GOKART - Sob 09 Cze, 2007

poszedł PW