Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Wynajmę] Hala ~80m Warszawa i okolice
MoRToN - Pią 19 Lut, 2016 Yep.
W razie co można to prosty i tani sposób podzielić Bonczek - Pią 19 Lut, 2016 Ja jak widzę taką halę z furami oczyma wyobraźni, ojej MoRToN - Pią 19 Lut, 2016 I moje regały z profilami obok... A master pomiedzy nimi...
Ogólnie jak by było gdzie postawić to peweni w końcy bym kupił jakiegoś paździerza na weekendziory.Bonczek - Pią 19 Lut, 2016
MoRToN napisał/a:
I moje regały z profilami obok... A master pomiedzy nimi...
Ogólnie jak by było gdzie postawić to peweni w końcy bym kupił jakiegoś paździerza na weekendziory.
No w tym wieku KarQ - Pią 19 Lut, 2016 MoRToN, Tobie się wydzieli box żebyś nie kurzył
Cytat:
Ja jak widzę taką halę z furami oczyma wyobraźni, ojej
Moja żona powiedziała dokładnie to samo
U mnie póki co poza Jeepem kolekcja się nie powiększyła. W123 wziął ktoś inny bo miałem za duże wymagania, teraz przyglądam się pewnemu W124 300E i czekam za LS400, ale właściciel nie jest pewny co do sprzedaży.Greg - Wto 01 Mar, 2016 Chodziłem za tą miejscówką na Mokotowie, ale niestety mimo usilnych prób się nie udało Mają inne plany, a część już wynajęta.
Poszukam jeszcze.alphaOne - Wto 01 Mar, 2016 jakby co to ja tez sie moge do takiej hali dołączyćRasputin - Wto 01 Mar, 2016 Ja też Wpisujcie miasta Kamill - Wto 01 Mar, 2016 Przy takiej obsadzie to trzeba tam ciecia 24h, bo jak by ktoś wszedł z lawetą i zaczął wywozić w nocy...Franek - Czw 03 Mar, 2016
Kamill napisał/a:
bo jak by ktoś wszedł z lawetą
Cytat:
auto: Ducato
Przypadek?KarQ - Pią 04 Mar, 2016 U mnie bez zmian z wolnym czasem i jeszcze nic poza szybka weryfikacja miejsc pod wynajem nigdzie nie dzwoniłem, oglądałem itp. Kilka miejsc jest które by się nadawały ale bez oględzin to wróżenie z fusów. Cierpliwości Bonczek - Pią 04 Mar, 2016 Ja znalazlem ale Wawer i Ursynow. Te co Ci KarQ podeslalem.KarQ - Pią 04 Mar, 2016 To jest koniec świata z naszych przyziemnych stron Bonczek - Wto 08 Mar, 2016 Pany będę zwalnial chyba garaz po CRXie - gdyby ktos chcial, dawac znac.Rasputin - Śro 09 Mar, 2016 Znalazł halę