To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Poszukiwania terenówki/suva (2005-2008)

was79 - Pon 07 Wrz, 2015

U nas nie pali się setek, tylko ukraińskie za 7 zł, więc nie.
PiTT - Pon 07 Wrz, 2015

wizualnie tez wole jeepa od toyoty albo mitsu :)

zajcev_28 - Pon 07 Wrz, 2015

Pod względem komfortu ten Jeep nie różni się niczym od Łady :rotfl:

Fajne auto w teren, ale na trasę i w miasto to jakiś dramat.

was79 - Pon 07 Wrz, 2015

Jak już się uparłeś na podwyższonego to bier gelende. Przynajmniej nie będziesz wyglądał jak blondyna pod supermarketem.
PiTT - Pon 07 Wrz, 2015

zajcev_28 napisał/a:
Pod względem komfortu ten Jeep nie różni się niczym od Łady :rotfl:

Fajne auto w teren, ale na trasę i w miasto to jakiś dramat.

hmm, jechalem kawalek po miescie i nie bylo tragedii, co prawda oszukali mnie w salonie bo mieli mi uzyczyc na weekend a sie sprzedalo i dupa z jazdy :D

mala uwaga, nie jestem przedstawicielem handlowym ktory musi miec auto w ktorym co 2-gi dzien macha trasy po 700km albo wiecej, do tego musi miec uchwyt na marynarke i spory schowek na skarpety
nie woze tez pelet z gazdetami reklamowymi, wiec jak kilka razy w roku przejade wieksza trase to chyb nie umre :D
lubie szybkie, sportowe auta, ale nie akceptuje formy w jakiej musialbym sie opiekowac takim autem, po prostu powiedzialem basta
parkowanie od garazu do garazu + robienie detailingu po kazdej ptasiej kupie po prostu juz mi sie znudzilo... chce 4 napędowego skurwysyna! :D

Kamill - Pon 07 Wrz, 2015

was79 napisał/a:
Jak już się uparłeś na podwyższonego to bier gelende. Przynajmniej nie będziesz wyglądał jak blondyna pod supermarketem.

W tym przedziale rocznikowym będzie kosztować tyle co nowy passat. Ostatnio mijał mnie taki z lawetą, V8 pod maską, ja gaz w podłogę, on też, pewnie nawet nie zauważył że przyspieszam jak mnie mijał całym składem ;)

PiTT - Pon 07 Wrz, 2015

was79 napisał/a:

ale to miliony monet kosztuje pewnie w porownaniu do takiego landka czy pajero :>

Jakarti - Pon 07 Wrz, 2015

z tym jeepem to Cie pojebalo :D
pozdrawiam :rotfl:

Jest jeszcze discovery. Jeździłem tym autem kilka razy i naprawdę dobrze się prowadził, podobnie do suva, a nie typowego 4x4.
Dodatkowo tam napęd jest stały, nie dołączany jak w typowych terenówkach.

PiTT - Pon 07 Wrz, 2015

w disco podobno nie jest juz tak kolorowo z bezawaryjnoscia
mozna kupic disco 4, ale to juz kosztuje tyle co nowy passat :)
a fura 4-5 letnia
o takie disco tez bym sie bal, a mi chodzi o auto ktore totalnie bede mial w dupie :D

Zostaje niva z abs.
Niemy - Pon 07 Wrz, 2015

Landek jest stosunkowo mało awaryjny, za to koszty utrzymania pewnie wysokie. Dzwoń Do Czajki, udzieli dokładniejszych info i może znajdzie jakieś godne uwagi egzemplarze.
PiTT - Pon 07 Wrz, 2015

nowe typy po rozmowie z kumplem
Lex RX330 lub 350(usa)
taki z 2007r. ideanie sie wpasowuje w budzet a do tego spelnia sporo moich wymogow
jest wysoki, 4x4, z zew. wyglada srednio i pewnie nie zwraca na siebie uwagi :)

anjas - Pon 07 Wrz, 2015

Jeśli się nie mylę znajomy będzie chciał się pozbyć firmowego lexa rx400h. Zapytam o szczegóły.
Ale nie jest z niego specjalnie zadowolony.

Anonymous - Pon 07 Wrz, 2015

nosz kurwa mać,jak nie smart to czołg :rotfl: kup se clio, saxo,e46 330i albo e39 540i-tez bedziesz miał wyjebane a do tego troche frajdy z jazdy