o tak, tak! bo słyszałam, że się stęskniłem, ale jak widać nie jestem sam Kamill - Wto 14 Lip, 2015 Japa
Podsumowując, ile zebraliśmy i gdzie pijemy.Niemy - Wto 14 Lip, 2015 tak, to się możesz odzywać do kolegów w piaskownicy, a póki co, to skoro nie zrozumiałeś, to ponawiam prośbę
Jakarti napisał/a:
kamill,
przestan pyerdolic głupoty w kazdym temacie
proszę
Kamill - Wto 14 Lip, 2015
Niemy napisał/a:
tak, to się możesz odzywać do kolegów w piaskownicy, a póki co, to skoro nie zrozumiałeś, to ponawiam prośbę
Jakarti napisał/a:
kamill,
przestan pyerdolic głupoty w kazdym temacie
proszę
Ja wpłaciłem, a Wy? Bo widzę, że jesteście bardziej zainteresowani tematem niż Pitt.Niemy - Wto 14 Lip, 2015 eeech wszędzie srasz, ale czytać nie umiesz
Jakarti napisał/a:
zamknij mordę i nie bądź namolny
kto chce ten wpłaci - wystarczy
i tak, tak do mnie mowila:
- nauczycielka
- twoja stara
- dzieci w szkole
- pani w sklepie
- i kazdy kurwa czlowiek ktorego spotykam w moim zyciu
PiTT - Wto 14 Lip, 2015 cisza chłopaki, można się powygłupiać, ale przypominam jaki jest cel zbiórki...
nikogo nie zmuszam i nie namawiam, prosze tez o nie hejtowanie
ja moge odpuscic jedno modzajto na miescie aby przekazac 50zl na dzieciaki z domu dziecka i jedyne czego zaluje ze nie moge przeznaczyc np 5tys zlKamill - Wto 14 Lip, 2015
Niemy napisał/a:
eeech wszędzie srasz, ale czytać nie umiesz
Jakarti napisał/a:
zamknij mordę i nie bądź namolny
kto chce ten wpłaci - wystarczy
i tak, tak do mnie mowila:
- nauczycielka
- twoja stara
- dzieci w szkole
- pani w sklepie
- i kazdy kurwa czlowiek ktorego spotykam w moim zyciu
Załóż sobie puste forum, na którym nikt nic nie pisze. Będziesz mógł co rano sobie na nie wejść, popatrzeć z zadowoleniem, wyrzucić kilku forumowiczów i spokojnie pójść spać każdego dnia
Nie pamiętam żebyś kiedykolwiek napisał coś sensownego, oprócz przypierdalania się do innych, widać że Cie coś boli, skasuj konto jak eM i będziesz miał z głowy.PiTT - Wto 14 Lip, 2015 kto wcisnal nie?
kaman, rozumiem jajcarskie podejscie do wszystkiego, ale kurwa ja bym po prostu nie wchodzil w ten temat...
przypomna mi sie dyskusja o zbiorkach Owsiaka, najglosniej pierdola ci co nigdy nie daja Niemy - Wto 14 Lip, 2015 Kamill chłopie, jak chcesz to Ty sobie idź skąd przyszedłeś, bo w porównaniu do innych to masz mleko pod nosem jeśli chodzi o staż na tym forum. Jeszcze raz Ci napisze: do nikogo się nie przypierdalam jak to ładnie ująłeś, przekleiłem tylko prośbę Kuby, prośbę, rozumiesz?
Zatem proszę Cię jeszcze raz, nie sraj tak w KAŻDYM temacie, ogranicz troszkę swoje forumowe adhd i wyluzuj.PiTT - Wto 14 Lip, 2015 kasa doszła i właśnie puściłem 300zł.
dzięki Panowie Jakarti - Wto 14 Lip, 2015 wspaniale
promocja przez gównoburzę udała się!!!
ps
pokaz potw. przelewu defraudzie jeden PiTT - Wto 14 Lip, 2015 napisz jeszcze na pw wszystkim co wplacili ze sa frajerami
ps. nie wiem nadal po co rozpoczales gownoburze bo nikt od tamtej pory wiecej sie nie zdeklarowal...Jakarti - Wto 14 Lip, 2015