Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Renault Clio III RS 2.0 16V
Cartoon - Czw 19 Mar, 2015
Jakarti napisał/a:
ja wymieniłem obie zwrotnice hurtem w czarnym przy ok 60-70k - nie pamietam
w szarym jedna byla wymieniona tuz przed sprzedaża czyli ok 40k
Jakaś masakra Francuzi chyba traktują zwrotnice jako materiały eksploatacyjne... "zwrotnicę wymieniaj co 20kkm lub raz w roku"Kamill - Czw 19 Mar, 2015 To się dowiedz.Muzykant - Czw 19 Mar, 2015
Cartoon napisał/a:
Jakarti napisał/a:
ja wymieniłem obie zwrotnice hurtem w czarnym przy ok 60-70k - nie pamietam
w szarym jedna byla wymieniona tuz przed sprzedaża czyli ok 40k
Jakaś masakra Francuzi chyba traktują zwrotnice jako materiały eksploatacyjne... "zwrotnicę wymieniaj co 20kkm lub raz w roku"
A zadał sobie ktoś choć trochę trudu by spojrzeć jak wygląda przednie zawieszenie w RSach i dlaczego tak fajnie działa i dlaczego przy jezdzie po naszych cudownych drogach tak szybko sie zuzywa ?Bonczek - Czw 19 Mar, 2015 Ja nie, ale dlatego m. in. sie nie wypowiadam.PiTT - Czw 19 Mar, 2015 Kamilrower z tego co widzialem ma nowego leona cupra w manualu i tez mu padla skrzynia w praktycznie nowym aucie...
dlatego te historie o bezawaryjnych skrzyniach czy silnikach nalezy traktowac z przymruzeniem oka i brac to co jest wygodniejsze bo i tak na gwarancji
ja osobiscie bym bral dsg w nowym aucie typu cupra czy gti albo octa rs
dla mnie ta skrzynia jest mistrzostwem i w 90% uzytkowania auta jest po prostu wygodniejsza niz manualJakarti - Czw 19 Mar, 2015 Muzykant,
ja nie narzekam
ja po prostu opowiadam rasta - Pią 20 Mar, 2015 A ja żadnym ekspertem nie jestem tylko bekę sobie z Clio robię rasta - Pią 20 Mar, 2015 A ja żadnym ekspertem nie jestem tylko bekę sobie z Clio robię Chloru - Pią 20 Mar, 2015 Podwójna beka! Michał - Pią 20 Mar, 2015 rasta - Pią 20 Mar, 2015 dzik - Nie 22 Mar, 2015
PiTT napisał/a:
Kamilrower z tego co widzialem ma nowego leona cupra w manualu i tez mu padla skrzynia w praktycznie nowym aucie...
kilka lat temu mówił jak jego ojcu szybko skrzynia padła po kilku km w pastuch, może wrzuca biegi na skróty czyli z II na IV raz w prawoJakarti - Nie 22 Mar, 2015 dzik,
A to nie mozna tak zmieniac biegow? dzik - Nie 22 Mar, 2015
Jakarti napisał/a:
dzik,
A to nie mozna tak zmieniac biegow?
no ja wrzucam jak mnie w szkole uczyli, góra, prawo, dółVlodarsky - Nie 22 Mar, 2015 Często jeżdżę z klientami na próby, żeby zobaczyć co im wyje, chrupie i stuka. Co ludzie robią ze sprzęgłem i skrzynią biegów to nawet mi się nie śniło... W samochodach na gwarancji powinny być kamery, żeby pokazać jak ludzie na własne życzenie je rozpierdalają. A od takich napraw powinno być osobne autocasco, a nie gwarancja.