To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s]Mieczysław W124 E280

106 - Nie 15 Mar, 2015

poogladali szpary, poszarpali za koła, doszukali sie kilku rysek na 20to letnim aucie...
zaproponowali 5000 mniej, na koncu stwierdzili ze jakby byl manual to by wzieli :D

Anonymous - Pon 16 Mar, 2015

cos w tym stylu,nawet mi sie tego opisywac nie chce
Bonczek - Pon 16 Mar, 2015

Detailing, szafa w dół i auto by się sprzedało w 2 dni :rotfl:
Anonymous - Wto 17 Mar, 2015

Zapomniales o słowach kluczowych w opisie-klasyk,jedyny taki,ostatni prawdziwy mercedes,rarytas dla konesera itd :lol2:
z ciekawości sprawdzilem przebiegi na allegro,na 460 szt w124 tylko ok 30 szt ma przebieg powyzej 400 tys km :rotfl:

Bonczek - Wto 17 Mar, 2015

Dziwne ... :]
anjas - Wto 17 Mar, 2015

Bonczek napisał/a:
Dziwne ...

bardziej przykre

was79 - Wto 17 Mar, 2015

Nie podburzaj :D
anjas - Wto 17 Mar, 2015

:rotfl:

No tak, bo w sumie zamiast kręcić liczniki można chodzić do parku i wyrywać torebki starym babciom. I śmiać się z frajerek, bo wszystkie myślą, że w parku jest bezpiecznie. A przecież każdy prawdziwy cwaniak wie, że nie jest, więc są same sobie winne, że chodzą do parku.

Anonymous - Wto 17 Mar, 2015

ide do biedry podpierdolić coś na śniadanie,bezrobotny jestem to przeciez moge
Kamill - Wto 17 Mar, 2015

:rotfl:
anjas - Wto 17 Mar, 2015

tylko nie zapomnij śmiać się z frajerów, którzy nie potrafili się skutecznie zabezpieczyć przed kradzieżą.

anjas napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Dziwne ...

bardziej przykre

Przykro to mi było jak sprzedawałem swoje dwa samochody, których przebiegi były x2 niż większość z allegro i przez to się musiałem bujać po 1,5 roku z każdym, bo banda kretynów wierzy, że 49/50 posiadaczy 2.0HDI jeździ 10k rocznie i fura z niemiec jest świeżo po serwisie dlatego w PL kosztuje mniej niż w DE :wall:

No ale tak, to handlarze wciskają na siłe takie auta tym biednym oszukiwanym baranom.

PiTT - Wto 17 Mar, 2015

w idealnym swiecie wszyscy powinni klamac i po problemie :)
bo niedopuszczalne jest przeciez aby klamczuszki handlarskie przeslaly klamac i zaczely sie sypac ogromne kary finansowe i ew. pozbawienie wolnosci w rażących przypadkach...
lepiej zwalic wine na naiwniakow... O!

W moim idealnym świecie wystarczyłby brak kretynów :)
PiTT - Wto 17 Mar, 2015

Bonczek napisał/a:
W moim idealnym świecie wystarczyłby brak kretynów :)

raczej brak kretynów a same "łby" biznesowe... szybko zaczęliby się miedzy sobą wybijać... :D