Franek - Pią 29 Sie, 2014 No to z innej strony.
Nowy cooperS pewnie kosztował tyle co focus RS?
I tu juz jest wybór - ja bym wolał focusa.Siadly - Pią 29 Sie, 2014 Wątpię, aby Janusz kiedykolwiek miał na myśli nowe auto bob.dsk - Pią 29 Sie, 2014
Franek napisał/a:
No to z innej strony.
I tu juz jest wybór - ja bym wolał focusa.
Nie znam ceny nowej foki z salonu ale Mini ok 100 co jest śmieszna ceną.PiTT - Pią 29 Sie, 2014
M napisał/a:
Ja za te kasę gdybym mial ochotę kupić sobie rs'a to bym kupił bez względu czy za te kase można mieć coś lepszego czy nawet nową skodę rs - ale to chyba kwestia podejścia.
Różnica pomiędzy tym czego naprawdę chcesz a kupowaniem "najlepszego w tej cenie"
jest tak jak piszesz, ale wg mnie dotyczy jednak kupna auta 1 ktore ma służyć do wszystkiego
w przypadku zakupu drugiego auta do napierdzielania, bierzesz to co Ci pasuje i odstawiasz na bok logike... oczywiscie w ramach ustalonego budzetu kamil - Pią 29 Sie, 2014 To jest zakup emocjonalny a nie racjonalny.Janusz - Pią 29 Sie, 2014
bob.dsk napisał/a:
Mówimy tu o używanych autach a nie nowych w zakupie. Wiem że za Mini w salonie trzeba zapłacić chorą kasę... Co do tego klepania zawsze i wszędzie to bym polemizował ale to jest twoje zdanie.
ja mówie o uzywanym clio i MCS mcs w zasadzie kosztuje obecnie tyle co 3 sztuki clio, a seryjnie nie jest szybszy (mój brat miał MCS )
i nie chodzi mi tu o to ze clio to najlepszy samochód ever, tylko o to ze taki argument jest lekko z dupy (chociaż biorąc pod uwagę to co Ty napisałeś i to co ja, to wychodzi ze clio za 10kpln jest lesze od focusa RS za 100tysi )ade - Pią 29 Sie, 2014
Franek napisał/a:
No to z innej strony.
I tu juz jest wybór - ja bym wolał focusa.
co ten używany;]EmerytRs2 - Sob 30 Sie, 2014 Franek, to mamy wspólnych znajomych.
twój jest ten biały, mój zielony
zdjęcia robione w Ząbkach
ztcp był tam jeszcze mercsedes klasyk w kabrio
ps. nie kłam...zielony jest zmodyfikowany (ale zimy nie widział)Franek - Nie 31 Sie, 2014 EmerytRs2, potwierdzam. Zabki. Co w zielonym jest zmodyfikowane? Zielony 100 pro ori.