Jakarti - Pią 02 Maj, 2014 Ja w hot rodzie te tak robilem. wystarczylo odkrecic te 4 sruby i odpiac kable Ekonomista - Pią 02 Maj, 2014 Jako użytkownik też compacta e46 tylko benzyny, dodam, że samochód jest fajnie zwarty, sztywny, cichy w środku, również plastiki nie trzeszczą, choć niektóre mają niską trwałość bo są pokryte jakby gumą która się rysuje. Dostęp do części jest ogromny i moim zdaniem są tanie. Nie mam problemów z elektryką w aucie.
Jeśli chodzi o wygląd, to hm... na żywo ten samochód wygląda ładnie:)Bart - Pią 02 Maj, 2014 zgodnie z umową - 40zł przelewam na konto Maciusiowy - Pią 02 Maj, 2014 350z chcesz kupic? Bart - Pią 02 Maj, 2014
PiTT napisał/a:
przychodzi taki moment w zyciu ze przegladajac oferty nowych aut bierzesz pod uwage takie opcje: superb, octavia, passat, avensis, accord
Maciusiowy - Sob 03 Maj, 2014 ojejAnonymous - Sob 03 Maj, 2014
Bart napisał/a:
PiTT napisał/a:
przychodzi taki moment w zyciu ze przegladajac oferty nowych aut bierzesz pod uwage takie opcje: superb, octavia, passat, avensis, accord
huya tam,uchyle rąbka tajemnicy-Bart chce kupić hądeMick - Nie 04 Maj, 2014
Sprzedaję samochód - kompakta E46.
Chciałbym dostać 5 tysięcy zł, jakby co - mój numer: 693 399 440.
Jak zejdziesz tysiaczka do 4 to biorę CHRZANEK - Wto 20 Maj, 2014 Fura średnio mi pasi, ale te 1600kg na haku mnie przekonuje.
Poproszę na priv zdjęcia wszystkich popielniczek, oraz gumek na pedałach.
I jeszcze mam pytanie czy w samochodzie było ruchane ?fydi - Śro 21 Maj, 2014
CHRZANEK napisał/a:
gumek na pedałach.
Święty - Pią 23 Maj, 2014
CHRZANEK napisał/a:
I jeszcze mam pytanie czy w samochodzie było ruchane ?
michool_vt - Nie 05 Kwi, 2015 aktualne? Kamill - Nie 05 Kwi, 2015 Zapytaj Grega.