Jak mozna odebrac navi? Wyslesz poczta? A moze bywasz w centrum wawy?
W centrum raczej zbyt często się nie zjawiam. W ciągu dnia stacjonuję w okolicy Reduty i BC... Jak chcesz to mogę wysłać i pocztą.Cartoon - Pią 14 Lut, 2014
arssss napisał/a:
ŁukaszS3, jakby brat Cartoona, nie miał czegoś do wielu sterowania wieloma silnikami to pisz PW może coś uda się ogarnąć.
Łukasz, brat ma teraz dostęp tylko do takich miconów jak ten co tu wrzuciłem.anjas - Pią 14 Lut, 2014
Cartoon napisał/a:
W centrum raczej zbyt często się nie zjawiam. W ciągu dnia stacjonuję w okolicy Reduty i BC... Jak chcesz to mogę wysłać i pocztą.
to całkiem po drodze jak będę furą w pracy, bo dziś akurat przykulałem się pociągiem Jakarti - Pią 14 Lut, 2014 to dajcie znac kiedy to sie bedzie dzialo to moze bede nadzorował te transakcję!anjas - Pią 14 Lut, 2014 kwota jest poważna to i nadzorca się przydaM - Pią 14 Lut, 2014 Żandarm wykracza poza forum Jakarti - Pią 14 Lut, 2014
M napisał/a:
Żandarm wykracza poza forum
% od transakcji i zmienisz zdanie anjas - Pią 21 Lut, 2014 polecam tego sprzedającego.
Btw, jak wgrać nową mapę na tą navi?was79 - Pią 21 Lut, 2014 Nie da się - Mirek tylko tak mówił, żeby sprzedać Cartoon - Pią 21 Lut, 2014