rasta - Śro 29 Sty, 2014 Jakto nic, pusciles za ile chcialem PiTT - Czw 30 Sty, 2014 nie bede zakladal nowego tematu, moze ktos zna kogos kto gustuje w takich paskudnych felgach... plusem ich jest to ze sa nowe i oryginalne http://allegro.pl/show_item.php?item=3926531905was79 - Czw 30 Sty, 2014 Szkoda, że nie 16" to bym łyknął, bo potrzebujePiTT - Czw 30 Sty, 2014 ja juz opuscilem cene bo chce na zime kupic inny wzor oryginalnej 17Mick - Czw 30 Sty, 2014 Ty jesteś zboczony... to tylko zima, zostaw te i na lato sobie ładniejsze kupisz.
Wcale nie są takie złe!
to jest passat -> PASSAT! to ma wozić dupe a nie wyglądać PiTT - Czw 30 Sty, 2014 e tam, to tylko felgi, skoro mozna je wymienic to czemu tego nie zrobic
np taki wzor
michool_vt - Czw 30 Sty, 2014
PiTT napisał/a:
ja juz opuscilem cene bo chce na zime kupic inny wzor oryginalnej 17
to może chociaż kolor z Anjasem uzgodnij GeKo - Czw 30 Sty, 2014 PiTT, Mniejszego zdjęcia nie dało się wkleić na allegro
A tak swoją drogą ten wzór może nie jest zły, ale podejrzewam że drażni Cię to dwukolorowe malowanie, może przemalować w jeden kolor?PiTT - Czw 30 Sty, 2014 drazni mnie ich choojowy wyglad
malowac sie nie opyla, lepiej sprzedac i kupic cos ladniejszego
na lato chyba w 19" wejde, koszt opon podobny