M - Pią 15 Lis, 2013 Ja rozumiem i się zgadzam że nie do końca jest to legal, tylko zamiary są dobre i uczciwe, to raczej pomoc w odnalezieniu pojazdu.krzysiek_ - Pią 15 Lis, 2013
Cytat:
Uratuj mnie, jestem Polski Fiat 125p z roku 1978-1979 do "oddania" za 1000 zł, z papierami. Silnik 1500 "luzem" - wyjęty z samochodu. Maska i dach w oryginalnym kolorze. Dookoła byłem malowany - to widać. Miałem wymioniony tylny pas. Podłogą zajęła się rdza i leci... Kierunki przednie mam duże w chromiee, przednie lampy z plastikiem w kolorze srebrnym... uratuj mnie przed złomem, masz czas do MAX soboty. Info u mnie. Stoję w Łomiankach... i czekam na Ciebie
Cytat:
505 556 665
Rasputin - Sob 16 Lis, 2013 U mnie juz nie aktualne. Właśnie zakupiłem BIS'a
Ale jakby ktoś coś słyszał o jakims malaku na sprzedaż to zawsze rozważę zakup kolejnego Anonymous - Sob 16 Lis, 2013 gdzie Ty to wszystko trzymasz?Rasputin - Sob 16 Lis, 2013 Pod blokiem Rasputin - Nie 17 Lis, 2013 A ten się nada?
http://www.gumtree.pl/cp-...-125p-533844507itr 911 - Nie 17 Lis, 2013
Szukam białego lub "kość słoniowa".
Auto i tak pewnie by poszło do malowania, ale wole ori kolor jak wyżej.Rasputin - Wto 19 Lis, 2013 http://tablica.pl/oferta/...html#83f11c05daBarejka - Wto 19 Lis, 2013 kośc sloniowa stoi gdzies pomiedzy minskiem mazowieckim a sulejowkiem widzialem kilka razy go przy jednym z domow jadac pociagiem Barejka - Czw 28 Lis, 2013 Ulica narbutta na samym wjezdzie z pulawskiej za kioskiem stoi borewicz kosci sloniowej
Jakies 3 lata temu mojej wujek sprzedal na zlom borewicza, nie wiem co go sklonilo do tego posuniecia, silnik byl mizerny, ale buda w swietnym stanie itr 911 - Nie 29 Gru, 2013 Odgrzewam kotleciora bo fiacior kupiony
Oglądałem kilka sztuk w budżecie do 2500 ziko i były to takie pomniki, że reanimacja tego była nieopłacalna!
Ludzie poszaleli i myślą, że to jakiś rarytas jest
Auto kupiłem dziś w Łodzi i do stolicy dotarł o własnych siłach
Auto nabyte od handlarza a wszystko co napisał w ogłoszeniu, i przedstawione przez słuchawę potwierdziło się na miejscu!
Blacha zdrowa jak cholera, nie licząc lewego progu, który trzeba wstawić nowy.
Masa nowych części plus trochę gratów w gratisie.
Nie jest to lalka, ale myślę że jak za tą kasę (chciał 2200, oddał za 1800) to dobra baza do działania
Jeszcze raz dzięki wszystkim za namiary, podpowiedzi
Jak teściu zrobi z niego "motyla" napewno się pochwalę Rasputin - Nie 29 Gru, 2013
itr 911 napisał/a:
Odgrzewam kotleciora bo fiacior kupiony
Barejka - Nie 29 Gru, 2013 tyle siuwaxu antykorozyjnego co jest na tym fiacie to wcale nie dziwne ze nie pordzewial itr 911 - Nie 29 Gru, 2013 Barej to standard w tych autach i to fabryka ta mazała szok
Na mokotowie był taki za 1500ziko co miał zabzpieczone progi i drzwi do wysokości listwy...tasmą
Jakby to zerwać to od razu z progami i jakieś 5cm dolnej krawędzi wszystkich drzwi
Koleś chciał zejść stówkę za te jak to określił "niedociągnięcia" Kamill - Nie 29 Gru, 2013 Ja mam takiego speca od zabezpieczeń ze jak mi bmw zrobił to przez 3 kolejne lata z progów kapało jak na słońcu stał
Opowiadał że przyjeżdżali ludzie do niego autami prosto z FSO po odebraniu i już był zardzewiałe blachy, wiec najpierw usuwał rdze a później dopiero konserwował nowy samochód