Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Sprzedam Najlepszą Lagunkę od Czesia
Anonymous - Pią 16 Sie, 2013 Laboratorium Budowlano/drogoweRasputin - Pią 16 Sie, 2013 A czy mnie sie wydaje czy felga która nie posiada kołpaka jest krzywa(uszkodzona) ?KarQ - Pią 16 Sie, 2013
Przem_106 napisał/a:
I podprostuj felgę
Rasputin napisał/a:
A czy mnie sie wydaje czy felga która nie posiada kołpaka jest krzywa(uszkodzona) ?
Coś w tym może być B-Rey - Pią 16 Sie, 2013
MoRToN napisał/a:
Rodzice mieli takiego przedlifta 2.0 IDE
No to mieli niezłe combo Anonymous - Śro 16 Paź, 2013 Sprzedam Lagune. Lekko uszkodzonaKenet - Śro 16 Paź, 2013
Czesio napisał/a:
Siema , Sprzedaje lagunkę , Auto bezawaryjne
Czy może był boczek?Shymek - Śro 16 Paź, 2013 eeee nic wielkiego:
Anonymous - Śro 16 Paź, 2013 Dzis mi w typ w dupkę przypierdolił ,chwilę po 7 . Auto nie jest mocno uszkodozne ale klapy nie mogę zamknąć . Wyprostowany mam odcinek szyjny kręgosłupa i ogolnie miesiąć w kołnerzu mam pomykać
tak btw. Laguna dalej bezawaryjna Kamill - Śro 16 Paź, 2013
Czesio napisał/a:
Dzis mi w typ w dupkę przypierdolił ,chwilę po 7 . Auto nie jest mocno uszkodozne ale klapy nie mogę zamknąć . Wyprostowany mam odcinek szyjny kręgosłupa i ogolnie miesiąć w kołnerzu mam pomykać
tak btw. Laguna dalej bezawaryjna
A drzwi dało sie otworzyć ? Shymek - Śro 16 Paź, 2013
Czesio napisał/a:
Dzis mi w typ w dupkę przypierdolił [...] Wyprostowany mam odcinek szyjny kręgosłupa i ogolnie miesiąć w kołnerzu mam pomykać
O swoich preferencjach sexualnych to byś na forum nie pisał lepiej... Anonymous - Wto 22 Paź, 2013 Jest ktos chętny ?
http://otomoto.pl/renault...-C31034030.htmlKuner - Śro 23 Paź, 2013 za 6 tysi bym pomyślał koma600 - Czw 24 Paź, 2013 no cena jak za całą Kuner - Czw 24 Paź, 2013 Czesio, przemyślałeś? Szkoda mi Ciebie to chcę Ci pomóc. Daję te 6 tysi i zabieram Anonymous - Czw 24 Paź, 2013 Daj 9,500 i przyprowadzę Ci ja pod firmę do tego koła letnie i zmiowe i cała lampa