Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Citroen Xsara 2004 rok 1,6 16V 110KM
Greg - Śro 29 Maj, 2013 Marek, ile to ma max na haku wbite w dowodzie? Vlodarsky - Śro 29 Maj, 2013 Greg : O rany, a gdzie to sprawdzić ?
Jaka : nikt nie wątpił tylko wyjaśniam bo można pomyśleć, że było coś więcej a nie było
Łoś niemowlak ? nie... pełnowartościowy wieli byk. Ale podczas wypadku patrzyliśmy sobie w oczy ja myk w lewo, on lekki poślizg, podniósł nogi, odbił się kolanami od maski, urwał lusterko i wgniótł tylny prawy błotnik.
Jak padają jakieś pytania na pw to postaram się tu odpowiedzieć żeby inni już nie musieli ich zadawać
Czy coś zejdę z ceny : tak zejdę 500 zł i tyle z negocjacji. Jeśli się nie sprzeda za tyle to się nie sprzeda. Ewentualnie zamiast 500 zł schodzić mogę wymienić rozrząd z pompą wody.
Następne pytanie czy mogę usunąć usterki o których pisałem : usunę wgniecenia i wymienię zamek, a także ogarnę temat kawałka rurki wydechu. Wtedy cenię go 10500.
i generalnie wszystkie pewniaki PiTT - Śro 29 Maj, 2013 chciałeś uniknąć "dziwnych" pytań i negocjacji bez oglądania auta, ale jak widać nawet na forum nie jest tak łatwo Vlodarsky - Śro 29 Maj, 2013
PiTT napisał/a:
chciałeś uniknąć "dziwnych" pytań i negocjacji bez oglądania auta, ale jak widać nawet na forum nie jest tak łatwo
Wydawało mi się, że wystarczy być szczerym i pokazać wszystko dokładnie PiTT - Śro 29 Maj, 2013
Vlodarsky napisał/a:
PiTT napisał/a:
chciałeś uniknąć "dziwnych" pytań i negocjacji bez oglądania auta, ale jak widać nawet na forum nie jest tak łatwo
Wydawało mi się, że wystarczy być szczerym i pokazać wszystko dokładnie
to teraz naucz się na każde pytania opisywać NIE!
Vlodarsky - Czw 30 Maj, 2013 Albo chociaż cofne szafe o 100tys km Sibu - Czw 30 Maj, 2013
Vlodarsky napisał/a:
Albo chociaż cofne szafe o 100tys km
Musisz podnieść do 182 tyś, dopiero wtedy uda się sprzedać
Spód jest tak zdrowy że NAWET GDYBY połowa rzeczy była do wymiany to i tak jest warto.Greg - Pią 31 Maj, 2013
Vlodarsky napisał/a:
Greg : O rany, a gdzie to sprawdzić ?
Pozycja O1 w dowodzie. Vlodarsky - Sob 01 Cze, 2013
Greg napisał/a:
Pozycja O1 w dowodzie.
1100 kgVlodarsky - Nie 02 Cze, 2013 Kolejne pytanie : mokre zawieszenie z przodu
odpowiedź : padał deszcz i wahacze i sanki są mokre od wody Greg - Nie 02 Cze, 2013 A czemu opony są brudne? Czy w związku z tym był używany?Michał - Nie 02 Cze, 2013 nie, samochód przed używaniem nie był używanynox - Nie 02 Cze, 2013
Takie auto a w szczególności od Pana Marka
t
1. Jedzie z odliczoną kasą
2. Płaci
3. Dziękuje za transakcje
4. odjezdzaGreg - Nie 02 Cze, 2013
Michał napisał/a:
nie, samochód przed używaniem nie był używany
Oszust.Vlodarsky - Nie 02 Cze, 2013 Krętacz ze mnie.... mam to we krwi