Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [W] Mieszkanie 2 pokoje na Hożej
Anonymous - Śro 12 Cze, 2013 a dlaczego nie moze podpisac umowy i wziac kaucji ??M - Śro 12 Cze, 2013 bo trzeba podatek placic Anonymous - Śro 12 Cze, 2013 No tak,ja mam słaby kontakt z rzeczywistością i nie pomyslałem o tymJakarti - Śro 12 Cze, 2013 niech juz pitt dalej mowi ale tutaj jest kwestia taka, ze nawet jakby chcial zaplacic podatek to nie moze wiec nie o to chodzi Macieju M - Śro 12 Cze, 2013 Nie wnikajmy
Fakt jest taki że ludzie by sie dwa razy zastanowili zanim cos zniszcza gdyby mieli w umowie zapisane ze wszystko co rozwala odjete zostanie od kaucji - w CH tak jest.Kamill - Śro 12 Cze, 2013 Kolega jak wynajmował i mu się pralka popsuła to go właściciel na koniec pociągnął po kaucji, mimo ze to uszkodzenie nie mechaniczne, tylko padła ze zużycia. Kolega coś tam marudził, ale ten nie oddał mu części kasy i tyle.Jakarti - Śro 12 Cze, 2013
Kamill napisał/a:
Kolega jak wynajmował i mu się pralka popsuła to go właściciel na koniec pociągnął po kaucji, mimo ze to uszkodzenie nie mechaniczne, tylko padła ze zużycia. Kolega coś tam marudził, ale ten nie oddał mu części kasy i tyle.
suabo.
u mnie zepsuła sie lodówka i slabo dzialala kuchenka. kazałem wymienić bo sa niesprawne. wlasciciel sie cos tam pultał ale wymienił Anonymous - Śro 12 Cze, 2013 Wynajmuje rożne mieszkania od kilkunastu lat i tylko raz sie franca trafiła,połamaliśmy stół(taki zwykły wytwór prl-owskiego przemysłu),kupilismy nowy w ikei a ta wymysliła ze nam kaucji nie odda bo tamten to był zabytekM - Śro 12 Cze, 2013 Zabytki się trzyma w muzeum Kuner - Śro 12 Cze, 2013 Najmowałem wielokrotnie i za każdym razem podpisywalismy umowy, a właściciele nie odprowadzali podatku. Nikt im się do dooopy nie dobrał a papier był na obie strony jak coś.Barejka - Śro 12 Cze, 2013
PiTT napisał/a:
myślę o przyjezdnych osobach/kobietach...
....na "gębę"
z kobietami na gębę? dzik - Śro 12 Cze, 2013
rabarbar napisał/a:
a dlaczego nie moze podpisac umowy i wziac kaucji ??