kosmita - Śro 21 Mar, 2012 Nowe strasznie śmierdzą, jak je kupiłem, to myślałem, że mi się jakiś koń zesrał w garażu , ale i tak najbardziej śmierdzącą oponą dla mnie jest dunlop direzza 02GAnonymous - Śro 21 Mar, 2012 ja tam nic nie czułem,nos mam przepalony przez chemikalia.co oni tam dają do tej gumy???koma600 - Śro 21 Mar, 2012 gówno żeby lepiej kleiło widocznie was79 - Czw 22 Mar, 2012 Czy tylko mi się wydaje, że potenzy re050a są głośne?
Subiektywnie wydaje mi sie, że nawet na zimówkach było ciszejpum - Czw 22 Mar, 2012 też miałem podobne wrażenieAnonymous - Czw 22 Mar, 2012
was79 napisał/a:
Czy tylko mi się wydaje, że potenzy re050a są głośne?
Subiektywnie wydaje mi sie, że nawet na zimówkach było ciszej
chyba masz racje,miałem takie ale tylko ze 2 dni,sie na wyrazowie rozpadłyPiTT - Pon 26 Mar, 2012 jeździł ktoś na tym?
walić bieżnik, co istotne są teraz w bardzo korzystnej cenie
245/40/18 niestety nie są tanie a te vredne sztajny można kupić za przyzwoite pieniądze...
przeglądając allegro dziwię się że niektóry są aż tak bezczelni wystawiając zajechane opony z 2004r. w kosmicznych cenach...
zakładam że biorą te opony z zachodnich wysypisk bo nikt tego tam przecież nie sprzedaje no name - Pon 26 Mar, 2012 Mój ojciec ma je w e60 i jest zadowolony,
polecał mi je człowiek z branży.PiTT - Pon 26 Mar, 2012
no name napisał/a:
Mój ojciec ma je w e60 i jest zadowolony,
polecał mi je człowiek z branży.
oki, dzięki
też czytałem trochę komentarzy i raczej wszyscy zadowoleni
w zbliżonej cenie jeszcze Toyo T1R
kosmita - Pon 26 Mar, 2012 W podobnej kasie masz jeszcze:
RainSport 2
Kumho KU19 i KU39 - podobno całkiem przyzwoite opony.
Niewiele drożej:
Dunlop Sport Maxx (byle nie TT)
Pirelli P7
Pirelli PZeroKarQ - Pon 26 Mar, 2012 Vanli są po 350zł/szt Gaydek - Pon 26 Mar, 2012 A Interstejty?PiTT - Pon 26 Mar, 2012
Gaydek napisał/a:
A Interstejty?
z całym szacunkiem i wiarą w dobre intencje Rasty... nie zaryzykuję prawie 1600 żeby przekonać się na własnej skórze czy są dobre czy nie
jest jeszcze jeden problem, tych opon później się nie sprzeda bo kto by je chciał kupić
a jakieś vredsztajny czy inne gumy to bez problemu można sprzedaćGaydek - Pon 26 Mar, 2012 rasta - Pon 26 Mar, 2012
PiTT napisał/a:
z całym szacunkiem i wiarą w dobre intencje Rasty... nie zaryzykuję prawie 1600 żeby przekonać się na własnej skórze czy są dobre czy nie
jest jeszcze jeden problem, tych opon później się nie sprzeda bo kto by je chciał kupić
a jakieś vredsztajny czy inne gumy to bez problemu można sprzedać
Nie masz co ryzykować, znam kilku co jeździ, w tym mój wspólnik i Ciacho w swoim ST170 ma komplet Tym bardziej jak bierzesz opony na chwilę.