zefir - Wto 22 Maj, 2012 wrecz genialnie
ale przy moich obecnych zaleglosciach szykuje sie na niego w 2013 NBL - Wto 22 Maj, 2012 zefir, Ty to chociaż w 2013 a ja na chwilę obecną nie mam nawet komputera
Już wyjaśniam - zasilacz mi się skończył a konkretnie to kondensator napuchł i
cewka do zmiany ale nie bawie się w naprawę - leci na żyletki
A no i polecam wam na wolną chwilę Sniper elite v2 - jeśli ktoś lubi takie klimaty to się
odnajdzie
No i Maxa na pc trzeba ogarnąc nie długo i złożyć kompazefir - Wto 22 Maj, 2012
NBL napisał/a:
zefir, Ty to chociaż w 2013 a ja na chwilę obecną nie mam nawet komputera
Już wyjaśniam - zasilacz mi się skończył a konkretnie to kondensator napuchł i
cewka do zmiany ale nie bawie się w naprawę - leci na żyletki
A no i polecam wam na wolną chwilę Sniper elite v2 - jeśli ktoś lubi takie klimaty to się
odnajdzie
No i Maxa na pc trzeba ogarnąc nie długo i złożyć kompa
gralem u kumpla kilka godzin w sniper elite i dla mnie procz tych momentow , troche nudna gra i AI przeciwnikow jest smieszne,
ja poporostu jak mam czas to gram lajtowo w jakas fife czy nba meczyk i to wszystko, ostatnio nie mam czasu na dluzsze przysiadowki
w kolejce sa: mass effect 3, darksiders, max payne 3 i kilka innych
diablo 3 mnie tez nie ujelo
odkad kupilem kilka lat temu xboxa360, przestalem w kompa inwestowac, a po przesiadce na ps3 juz nic nie potrzebuje PiTT - Wto 22 Maj, 2012 dzisiaj pojawia się dodatek z prosiakami do forzy
jaram się zefir - Wto 22 Maj, 2012 kurde ja straciłem motywacja na wyscigi konsolowe ;( myslalem ze forza zrobi moj rozkwit, ale dla mnie miszcz była Forza2, kolejne to powielanie z lepsza grafika i dzwiekiem
chociaz Bonczus ma ten wolant a'la kiera i to jest zajebiste was79 - Wto 22 Maj, 2012 fajnie to wygląda jak ktoś fajerą w powietrzu kręci zefir - Wto 22 Maj, 2012 kręci śmigłem Michał - Śro 23 Maj, 2012 jest już max payne na pieca ?was79 - Śro 23 Maj, 2012 chyba 1 czerwcawas79 - Czw 24 Maj, 2012 Yayebie na tym playfire są różne odznaki i dostałem:
Forever Alone - Play on Valentines Day (14th February) (Mafia II)
zefir - Czw 24 Maj, 2012 buahahahahahaaa anjas - Czw 24 Maj, 2012 jak wstawiacie takie zajebiaszcze podpisy z playfire? was79 - Czw 24 Maj, 2012 https://www.playfire.com/
zakładka gamescard, trza tylko podać id z psn
8 zł za radę na konto poproszęanjas - Czw 24 Maj, 2012
was79 napisał/a:
8 zł za radę na konto poproszę
nie miałem drobnych, przelałem 10. Poproszę o 2 zł reszty anjas - Czw 24 Maj, 2012 abo chooy, nie przelewaj reszty tylko napisz gdzie jest ta zakładka