reszta też robi robotęEmerytRs2 - Wto 30 Paź, 2012 bardzo, ale to bardzo wulgarne.
, podstawówka mi się przypomniała.
ps. opowiadałem Wam jak mi ksiondz pomylony walkmana z głośnikami o ścianę...bo to zły człowiek był.kamil - Wto 30 Paź, 2012 no i kto Ci kazał łazić na religie ? Anonymous - Wto 30 Paź, 2012 opresyjne i obłudne społeczeństwo ??Jakarti - Śro 31 Paź, 2012
rabarbar napisał/a:
opresyjne i obłudne społeczeństwo ??
ja nie chodziłem w 7 i 8 klasie kamil - Śro 31 Paź, 2012 ostatnio zrobiliśmy awanture w przedszkolu bo pomimo, ze nie daliśmy zgodny by dziecko chodziło na religię to Pani przedszkolanka zaprowadziła... A na religii....Pani karwa katechetka łaziła z metrowym krzyżem i dawała go dzieciom by całowały "rany Chrystusa"
Nie uwazacie, ze to przesada prać dzieciom mózgi już w wieku 5-6 lat ?mi - Śro 31 Paź, 2012
Jakarti napisał/a:
ja nie chodziłem w 7 i 8 klasie
+1 (ja już wcześniej)
kamil napisał/a:
ostatnio zrobiliśmy awanture w przedszkolu bo pomimo, ze nie daliśmy zgodny by dziecko chodziło na religię to Pani przedszkolanka zaprowadziła... A na religii....Pani karwa katechetka łaziła z metrowym krzyżem i dawała go dzieciom by całowały "rany Chrystusa"
Nie uwazacie, ze to przesada prać dzieciom mózgi już w wieku 5-6 lat ?
sorry, ale zaebałbym chyba.Jakarti - Śro 31 Paź, 2012 kamil,
co Ty k.... mowisz?!kamil - Śro 31 Paź, 2012 na szczęście za rok idzie już do szkoły....Karwa, żyje w świeckim kraju, dziecko chodzi do państwowego przedszkola, a te karwa zajebane kato przedszkolanki są takie cwane, ze jak zaczyna się religia to zamiast wyłowić dzieci, które chodzą na zajęcia zaprowadzić do tej dewoty to stają na środku sali i przekurwa miłym głosem pytają się wszystkich dzieci: Czy chcą iść na religie...Dzieci jak to dzieci, wszystkie jak te baranki idą na rzeź.
Okazuje się że 100% dziecki chodzi na religię pomimo, że 60% rodziców nie wyraziło zgody ! A gdyby okazało się, że jakieś dziecko nie pójdzie na religie to przedszkole w tym czasie nie ma alternatywy na ten czas dla mojego dziecka - czyli nie ma kto się nim zająć i siedzi jak za karę sama w pokoju...
Właśnie przygotowuje set pytań dla Pani Katechetki, mam nadzieje, ze młoda uzyska odpowiedzi na pytania, które jej przekaże Jakarti - Śro 31 Paź, 2012 ja pierdziele.. wszystko trzeba kontrolowac... dramat. a pani przedzkolanka powinna np zaliczyc jakas kare.. moze kutaszenie w dupala przez murzyna - to nic ze nie chce. przeciez dziecko tez nie chce chodzic na religie (za posrednictwem rodizca oczywiscie) a chodzi.. wiec skoro pani nie chce to tez powinna dostac pare razy na ogarniecie..kamil - Śro 31 Paź, 2012 Mówie Ci....pojebany kraj. Młoda ma się spytać na następnej lekcji religii czy to prawda, że Jan Chrzciciel jadł szarańcze ? A jak tak, to czy Ona może dać dzieciom przykład i oddać szacunek świętemu i tez zjeść szarańcze ? Podobno są bardzo zdrowe i porzywne , więc dzieci bardzo liczą na zajęcia praktyczne. Tak jak Pani katechetka ostatnio zafundowała dzieciom - praktyka w lizaniu krzyża i organoleptyczne odnajdywanie ran Chrystusa...Jakarti - Śro 31 Paź, 2012 toś doyebal
sam ić sie spytaj a Młodej kup zabawkę