anjas - Pon 20 Lut, 2012 widziałem, że wczoraj PiTT przez cały wieczór naginał
Ciekawy jestem jeszcze jego opinii.
Zresztą za jakieś 5 dych zawsze się sprzeda, więc w sumie umoczyć można jedynie 150 was79 - Pon 20 Lut, 2012 yeah, jak będzie świeże to spoko za ponad stówkę pójdziezefir - Pon 20 Lut, 2012
Cartoon napisał/a:
Działa z Move?
Top spin działa z movem jesli to bylo do mnie pytanie Cartoon - Pon 20 Lut, 2012 UFC-3
Póki co jedyna bijatyka, która była warta, tego, żeby ją kupić to The Fight
Zapewniła całkiem porządne zakwasy i kilka wieczorów zabawy zefir - Pon 20 Lut, 2012 UFC Personal Trainer jest z move i opaska na kolano , gra typo treningowa
UFC 3 nie ma wsparcia ani move ani kinectaCartoon - Pon 20 Lut, 2012
zefir napisał/a:
UFC Personal Trainer jest z move i opaska na kolano , gra typo treningowa
Mam zagrałem parę razy i nie mogę się zmusić do kolejnego podejścia...
całkiem niezły wycisk daje PiTT - Pon 20 Lut, 2012 warto!
ja gram w karierze teraz i mój Tony "el diablo" Montana idzie jak burza... dostałem lanie kilka razy bo chciałem przeskoczyć o kilka numerków w rankingu
fajne są treningi, może poćwiczyć ciosy
ogólnie jestem bardzo na TAK
ja kupiłem jaką limitowaną edycję z 5 dodatkowymi zawodnikami, była 10zł droższazefir - Pon 20 Lut, 2012 ja wlasnie dzis odebrałem paczka z ta gra
gralem u kumpla i wlasnie mi o to chodzi fight jest mega ale nie ma pracy nog rozgrzewki etc mysle ze te dwie gry super sie uzupelnia
aaa i top spin 4 wjechal anjas - Pon 20 Lut, 2012
PiTT napisał/a:
ja kupiłem jaką limitowaną edycję z 5 dodatkowymi zawodnikami, była 10zł droższa
dobra, to dziś biere. Pogram trochę i możemy zrobić ustawkę Cartoon - Pon 20 Lut, 2012 aaa i NIE polecam "mistrzostwa nocnych zawodników" - tragedia...pP - Pon 20 Lut, 2012 wy kiedyś pracujecie?
anjas - Pon 20 Lut, 2012 Wstapilem do empiku po UFC, ale chyba ich poje.balo. 219 zera za zwykła wersje.
Dla zasady odpuscilem. Wkurwili mnie.PiTT - Pon 20 Lut, 2012
anjas napisał/a:
Wstapilem do empiku po UFC, ale chyba ich poje.balo. 219 zera za zwykła wersje.
Dla zasady odpuscilem. kurcze mnie.
trzeba było pojechać na JP2, tam vis a vis Pauzy jest sklepik z grami, Electronic Dreams czy jakoś tak
189 zyla za edycję specjalną
obok są dobre fryty belgijskie u Freda, polecam anjas - Pon 20 Lut, 2012 Z kapciach uderzam, wiec to odległość nie do pokonania kamil - Pon 20 Lut, 2012 Czy Ty kiedyś pracujesz ? Pp zadał pytanie to odpowiedz