PieQt - Pon 20 Lut, 2012 to ja chętny, branie to 4 tys. parę zlotyM - Pon 20 Lut, 2012 napisz mi na pw co poczebujesz i czekamy na nastepnych - sumujemy zakupy a potem robimy refaktury.kubas - Wto 21 Lut, 2012
M napisał/a:
napisz mi na pw co poczebujesz i czekamy na nastepnych - sumujemy zakupy a potem robimy refaktury.
Poczekajcie jeszcze chwilę to oferta racing tires już nie będzie najlepsza na rynku M - Wto 21 Lut, 2012
kubas napisał/a:
M napisał/a:
napisz mi na pw co poczebujesz i czekamy na nastepnych - sumujemy zakupy a potem robimy refaktury.
Poczekajcie jeszcze chwilę to oferta racing tires już nie będzie najlepsza na rynku
Poczekajcie jeszcze chwilę to oferta racing tires już nie będzie najlepsza na rynku
Dobrze Kubasie - poczekamy
fakturkę dostanę?
Fakturke i prawdopodobnie wysyłkę za free M - Wto 21 Lut, 2012 super!Gaydek - Wto 21 Lut, 2012 kubas to Stanisław Tymiński budzik - Wto 21 Lut, 2012
kubas napisał/a:
Fakturke i prawdopodobnie wysyłkę za free
Czyli gdzieś pod Rembertowem kradniecie Tira?
PGmaster - Wto 21 Lut, 2012
rasta napisał/a:
PGmaster, decydujesz się czy nie na te Pederale, bo cene jest mega, nówki ponad 2K, a na tych co mam na handel polatasz cały sezon spokojnie jak nie lepiej.
Sorki ze nie odpisalem na PW ale wylecialo z glowy. Raczej rezygnuje z zakupu. Najpierw zainwestuje w przewody w oplocie i na jakiejsc seryjnej gumie pojezdze. Potem bede myslal.Gaydek - Wto 21 Lut, 2012
rasta napisał/a:
PGmaster, decydujesz się czy nie na te Pederale, bo cene jest mega, nówki ponad 2K, a na tych co mam na handel polatasz cały sezon spokojnie jak nie lepiej.
Podeślij PW Passengerowi. Może się zdecyduje.Greg - Wto 21 Lut, 2012
kubas napisał/a:
Chciałbym Conti Sporty, bo te które podawał Yarko (Continental Sport Contact 5) wydają się być zajebiste (o, parę opinii: http://www.tyrereviews.co...Contact-5.htm). Oszukali mnie jednak, banda decydentów i rozmiary to od R17 dopiero. Jak żyć, panie premierze?!
Kuszą mnie Federale RS-R do jazdy na co dzień, bo jak wiadomo kleją zajebiście, a mają nadspodziewanie dobre oceny jeśli chodzi o przyczepność na mokrym: http://www.tyrereviews.co...eral/595RSR.htm
W związku z tym, że to jednak hardcore wpakować się w nie jako gumy do takiego użytku, to poczekam do pierwszych testów, gdy założę to co mam w garażu i przekonam się w praktyce jak powyższe sprawują się na wodzie PieQt - Wto 21 Lut, 2012
kubas napisał/a:
M napisał/a:
kubas napisał/a:
M napisał/a:
Dobrze Kubasie - poczekamy
fakturkę dostanę?
Fakturke i prawdopodobnie wysyłkę za free
to jak takie warunki i faktura będzie - to ja chętny i poczekamno name - Śro 22 Lut, 2012 Takie ogłoszonko się pojawiło:
w rozmiarach 13"
Slick dunlop 20/53/13 mieszanka miekka 125zł (szt) stan dobry
Slick michelin 16/53/13 mieszanka miekka 200zł (szt) stan bardzo dobry
Slick avon/yokohama 200/50/13 mieszanka miekka i srednia 225zł (szt) stan bardzo dobry
Slick Kumho 18/55/13 mieszanka super miekka 250zł (szt) stan idealny
Semi slick Yokohama a048 175/60/13 mieszanka srednia cena 250zł (szt) stan idealny
coś brać czy żadna okazja ?Anonymous - Śro 22 Lut, 2012 Jeździłem MINI na Yokohama a048 i kleją jak złe! A nowe kosztują 100gbp sztuka