To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Opony

PieQt - Pon 20 Lut, 2012

to ja chętny, branie to 4 tys. parę zloty
M - Pon 20 Lut, 2012

napisz mi na pw co poczebujesz i czekamy na nastepnych - sumujemy zakupy a potem robimy refaktury.
kubas - Wto 21 Lut, 2012

M napisał/a:
napisz mi na pw co poczebujesz i czekamy na nastepnych - sumujemy zakupy a potem robimy refaktury.

Poczekajcie jeszcze chwilę to oferta racing tires już nie będzie najlepsza na rynku :)

M - Wto 21 Lut, 2012

kubas napisał/a:
M napisał/a:

Poczekajcie jeszcze chwilę to oferta racing tires już nie będzie najlepsza na rynku :)

Dobrze Kubasie - poczekamy
fakturkę dostanę?

kubas - Wto 21 Lut, 2012

M napisał/a:
kubas napisał/a:
M napisał/a:

fakturkę dostanę?

Fakturke i prawdopodobnie wysyłkę za free :)

M - Wto 21 Lut, 2012

super!
Gaydek - Wto 21 Lut, 2012

kubas to Stanisław Tymiński ;D
budzik - Wto 21 Lut, 2012

kubas napisał/a:
Fakturke i prawdopodobnie wysyłkę za free

Czyli gdzieś pod Rembertowem kradniecie Tira?
:rotfl:

PGmaster - Wto 21 Lut, 2012

rasta napisał/a:
PGmaster, decydujesz się czy nie na te Pederale, bo cene jest mega, nówki ponad 2K, a na tych co mam na handel polatasz cały sezon spokojnie jak nie lepiej.

Sorki ze nie odpisalem na PW ale wylecialo z glowy. Raczej rezygnuje z zakupu. Najpierw zainwestuje w przewody w oplocie i na jakiejsc seryjnej gumie pojezdze. Potem bede myslal.

Gaydek - Wto 21 Lut, 2012

rasta napisał/a:
PGmaster, decydujesz się czy nie na te Pederale, bo cene jest mega, nówki ponad 2K, a na tych co mam na handel polatasz cały sezon spokojnie jak nie lepiej.

Podeślij PW Passengerowi. Może się zdecyduje.

Greg - Wto 21 Lut, 2012

kubas napisał/a:

Jestem tu. :D

Siema, wejdź w RE050. Ew. Conti Sport.

siema - Wto 21 Lut, 2012

Greg napisał/a:
Siema, wejdź w RE050. Ew. Conti Sport.

Chciałbym Conti Sporty, bo te które podawał Yarko (Continental Sport Contact 5) wydają się być zajebiste (o, parę opinii: http://www.tyrereviews.co...Contact-5.htm). Oszukali mnie jednak, banda decydentów i rozmiary to od R17 dopiero. Jak żyć, panie premierze?!

Kuszą mnie Federale RS-R do jazdy na co dzień, bo jak wiadomo kleją zajebiście, a mają nadspodziewanie dobre oceny jeśli chodzi o przyczepność na mokrym: http://www.tyrereviews.co...eral/595RSR.htm
W związku z tym, że to jednak hardcore wpakować się w nie jako gumy do takiego użytku, to poczekam do pierwszych testów, gdy założę to co mam w garażu i przekonam się w praktyce jak powyższe sprawują się na wodzie ;D

PieQt - Wto 21 Lut, 2012

kubas napisał/a:
M napisał/a:
kubas napisał/a:
M napisał/a:

fakturkę dostanę?

Fakturke i prawdopodobnie wysyłkę za free :)

to jak takie warunki i faktura będzie - to ja chętny i poczekam

no name - Śro 22 Lut, 2012

Takie ogłoszonko się pojawiło:

w rozmiarach 13"

Slick dunlop 20/53/13 mieszanka miekka 125zł (szt) stan dobry
Slick michelin 16/53/13 mieszanka miekka 200zł (szt) stan bardzo dobry
Slick avon/yokohama 200/50/13 mieszanka miekka i srednia 225zł (szt) stan bardzo dobry
Slick Kumho 18/55/13 mieszanka super miekka 250zł (szt) stan idealny
Semi slick Yokohama a048 175/60/13 mieszanka srednia cena 250zł (szt) stan idealny

coś brać czy żadna okazja ?

Anonymous - Śro 22 Lut, 2012

Jeździłem MINI na Yokohama a048 i kleją jak złe! A nowe kosztują 100gbp sztuka ;p