anjas - Sob 18 Lut, 2012 Ale to nakładka na rFactor? Jeśli tak to luz, bo mam oryginał.M - Sob 18 Lut, 2012
anjas napisał/a:
Ale to nakładka na rFactor? Jeśli tak to luz, bo mam oryginał.
Nie wiem
Kupujesz kod i ściągasz RACE 07 a do tego GTR EV.
To chyba jest mod do RACE 07 jednakanjas - Sob 18 Lut, 2012 aha, muszę sprawdzić anjas - Sob 18 Lut, 2012 coś takiego?
http://allegro.pl/race-07...2117075233.htmlKenet - Sob 18 Lut, 2012 Dokladnie, ja taka kupilem.M - Sob 18 Lut, 2012 lepiej wersje elektroniczna i dostac od razu kody i pobrac ze steama Anonymous - Sob 18 Lut, 2012 Www.kontagier.pl koles na allegro wystawia i wysyla turbo szybko kody Anonymous - Sob 18 Lut, 2012 UFC: Undisputed 3 jest GITARRA!! was79 - Sob 18 Lut, 2012 jaaaaa właśnie kupiłem.
Czekam, aż młoda pójdzie spać i napyerdalam po ryjach Bonczek - Sob 18 Lut, 2012 was79 - Nie 19 Lut, 2012 Pograłem wczoraj UFC: Undisputed 3.
Rzeczywiście czad, mega dużo kombinacji ciosów, zrobiłem tytuł mistrzowski jakieś najsłabszej federacji. Do tego treningi, wyjazdy na obozy treningowe, sponsorzy i w ciul innych opcji.
Narazie 9-1. Jedną walkę o tytuł mistrzowski fajnie przegrałem. Poszedłem do przodu, zamachnąłęm się girą w powietrzu, koleś jeden hak i w 15s KO anjas - Pon 20 Lut, 2012 Was, PiTT i inni - dobre to UFC 3?
Warto wydać 2 paczki?
Można grać po sieci? (może byśmy sobie wirtualnie mordy poobijali?)
Chyba po pracy kupię, ale szukam potwierdzenia zefir - Pon 20 Lut, 2012 ja w tym tygodniu uzywki Top Spin 4 i nba 2k12 ogarniam
ufc srednio mnie przekonujeCartoon - Pon 20 Lut, 2012 Działa z Move?was79 - Pon 20 Lut, 2012
anjas napisał/a:
Was, PiTT i inni - dobre to UFC 3?
Warto wydać 2 paczki?
Można grać po sieci? (może byśmy sobie wirtualnie mordy poobijali?)
Chyba po pracy kupię, ale szukam potwierdzenia
Jestem zadowolony, od czasu fight night, w nic lepszego do obijania mordy nie grałem.
Na początku sterowanie wydaje się skomplikowane, ale im dłużej się gra, tym kombinacje typu: lewy tył+L1+krzyżyk lepiej wchodzą.
W sieci można grać, jestem jak najbardziej za forumową bijatyką, najlepiej w formacie PRIDE (soccer kick )
Tez się zastanawiałem czy nie szkoda 2 stówek na mordobicie, ale uspokoiłem sumienie, że od grudnia żadnej gry nie kupowałem, a w najbliższym horyzoncie nic ciekawego nie wychodzi