Stf - Czw 16 Lut, 2012 Gotowe.Anonymous - Czw 16 Lut, 2012 Kenet, to jest jakas lipa wersja tor wyglada zupelnie inaczej z tego co na telefonie widze
Wracam do dom i jade Kenet - Czw 16 Lut, 2012 Ja tam się dalej nie mogę połączyć.Stf - Czw 16 Lut, 2012 Kenet ściągnij sobie tą wersję - jest na samym dole:
ta Twoja to jakiś żart Kumpel mówi że to z jakiegoś dodatku - Legend czy cuś może być.M - Czw 16 Lut, 2012 Ja się połączyłem i nawet pojeździłem - tzn polamiłem PiTT - Czw 16 Lut, 2012 kurde... podobno mega zajawka jest z tymi simracingami
mój sąsiad ma cały profi zestaw, muszę go kiedyś odwiedzić i zobaczyć jak się gra w kuble i na dobrej kierze
jakby ktoś organizował jakieś małe granie to też chętnie wpadnę bo poza filmikami na youtube nie miałem styczności
a w Ryśka grałem jedynie na klawiszach, ale to żadna gra
Szybcy są Kenet - Pią 17 Lut, 2012 Na seryjnym setupie 1.47 podobno da się zrobić, więc muszę poćwiczyć coś w przyszłym tygodniu
A jak nie to od razu staby w ruch.Stf - Pią 17 Lut, 2012 Kenet beda z Ciebie ludzie w tej grze. Na jakiej kierze grasz?
no i wywal to cos ala Poznan Kenet - Pią 17 Lut, 2012 Wywaliłem, inaczej bym tego nowego nie mógł wgrać.
Gram na Microsoft Sidewiner, jakiś stary model ale dostałem za free niedawno to nie narzekam. Z tym, że nie pasuje mi do żadnego mebla oprócz stolika ikea, więc pozycję w trakcie gry mam jak w bolidzie F1 M - Sob 18 Lut, 2012 Udało mi się zejść do 1:50:4 ale roboty jest jeszcze sporo do zrobienia bo było wiele błędów.
anjas - Sob 18 Lut, 2012 Na lapku ta gra zahula? (zintegrowana grafika, jakiś core duo, 2gb ram)M - Sob 18 Lut, 2012
anjas napisał/a:
Na lapku ta gra zahula? (zintegrowana grafika, jakiś core duo, 2gb ram)
Wiesz co, sciągnij sobie pirata i przetestuj najlepiej - sama gra kosztuje na allegro 25zeta a na steamie chyba 20EUR - swoją drogą to oczywiście te kody są z kradzionych kart kredytowych na 98% Kenet - Sob 18 Lut, 2012 Zahula, nie ma dużych wymagań.